Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyiket válasszam szerintetek...

Melyiket válasszam szerintetek? Acer Iconia Tab B1-710 16GB VAGY Alcor 7 Access D785M VAGY Alcor 7,9 Zest q883h quad core

Figyelt kérdés
A Zest megéri azt, hogy kicsit drágább? Elsősorban skypra, fényképezésre, filmnézésre használnám. Az Acernek azt olvastam, hogy nem túl jó a kamerája, a Zest - nek meg a hangszórója. Örülnék, ha tudnátok segíteni. Köszi.

#kamera #tablet #hangszóró #Acer #Alcor #Alcor 7 #9 Zest q883h quad core #Alcor 7 Access D785M #Acer Iconia Tab B1-710 16GB
2015. febr. 5. 21:53
 1/2 Baloo16 válasza:
Te is tudod a választ :) 4 mag, ráadásul nagyobb órajel... én a legutolsót választanám a három közül. A GPS hiánya pedig tőled, és a használat módjától függ, hogy mekkora probléma. (A megbízhatóság-tartósság kérdéses, mert nem ismerem ezeket a tableteket, csak a specifikációk alapján válaszoltam)
2015. febr. 6. 09:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, de az Acer az azért Acer. Másrészt a hangszóró fontosabb, mint a kamera és ha az nem a legjobb a Zest - ben, akkor sokra nem megyek a 4 maggal. Van olyan, akinek van saját tapasztalata valamelyikkel kapcsolatban? Amúgy kösz a választ.
2015. febr. 8. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!