Mitől lesz a gépemnek jobb teljesítménye? Illetve tippek segítség kéne!
Figyelt kérdés
Szóval, most 2016ban rágyúrok a tanulásra és sok pénz fogok bezsebelni, 200.000 szeretnék! Na most vn úgy egy kb. 100.000res gépem. ezt szeretném föl turbózni a napi játékok futtatásának szintjére. Na most a nagy baj hogy hogy már egyszer vettem egy Nvidia GeForce GT610-et de egy érdekes dolog történt ezt a végén leírom hogy hátha valaki tud segíteni mert nagyon gáz és így van már 7 hónapja. Szóval semmit nagyon nem tudok hogy mi hogy pl a mostani processzorom 3.00 ghzés hogy az jó-e vagy gyenge e fogalmam sincs.Másik pedig amikor az új videó kártyámat megvettem valami cuccot hoz föl mindig, nem tudom hogy mi az a gpu turbózás gpu clock memory clock meg a többi. Ha valaki tudna segíteni akkor légyszives mert mind föntvan ez neten csak angolul -.-. Szóval egyszer az történt hogy reggel odaülök a gép elé bekapcsolom a monitort belépek és egyszer a monitor kikapcsol,aztán visszajön. aztán megint és megint és utána ki kapcsolt. Hívtam is a szerelőt ő meg azt mondta hogy valami rossz helyre volt bedugva amikor én hozzá sem értem. Másnap belépek a barátaimmal egy játékba és látom hogy a kb közepes teljesítmény beálításoknál már nem 60 fpsem van hanem 15. ekkor levettem a legkisebbre és néztem pár fps boost videót (hogyan növeld az fpsed) akkor lett meg a fix 20 fps. Nagyon kéne a segítség! Köszi ha elolvastad!2016. aug. 17. 23:48
1/2 anonim válasza:
Másik VGA mindenképp kell, a többi hardverről meg nem írtál semmit.
2/2 3 napos mákos lecsó válasza:
Mi a géped pontos típúsa, proci, alaplap táp, ram mennyisége, videókártyát tudjuk, vinyó vagy SSD, drivert feltetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!