Egy i3-6100 vagy i5-4460nek jobb a teljesitmenye?
Ne hallgass rájuk, nyugati i5 szindrómásak. Nem látnak tovább hogy i5 meg i3. Az órajele rendkívül kicsi az i5 nek, turboval is, és a játékok nagy része az első és második magot használja, a többire pedig elég a hyperthreadelt másik 2 thread.
Pl far cry primal, szinte megerőszakolja a 2. Magot, a többit pedig alig. Ez egy i7 nél is igaz. Ha majd télleg kell az igazi 4 mag akkor pedig skylakere válthatsz, addig is nagy jól ki lesz a vga használva. A skylake i3 néhol jobb fpst is produkál mint ez az i5. Erősebb 4 full maggal? Igen. Játekok kihasználják? Még nagyon nem a gta 5 is simán megy 70 fps el jó vga mellett, csak nézz videókat. Az pedig cpu játék. Az i5 meg 90 fps egy gtx 980 tivel igen. Csak ez nem gtx 980 ti hanem gtx 960.
Amúgy tipp, az r9 erősebb kártya de hála a nvidia shitworksnek sokszor a gtx 960 szintjére redukálodik a teljesítménye.
950 hogy jon kepbe?
Skylake n is mar most i5 t lenne erdemes venni, ha vga t lecsereled, es mivel nagy valtas jon igy nem annyira lenne baj...
szoval akkor egy 45ezres 950 el beleferne egy i5 64/5/600
Koszonom azzal tisztaban vagyok hogy az i3 3700mhz az i5 viszont 4 magon csak 3200, viszont az a kerdes hogy kozel hasonlo e a teljesitmenyuk hogy eszreveheto-e hogy csak ket mag vagy epp forditva hogy ha van is kulombseg akkor az nem annyira eszreveheto
Azert i3 skylake mert ha lesz fejlesztes akkor i5 skylakere gondoltam de kb majd egy masfel ev mulva, addig lenne benne egy erosebb gpu(gtx960 4gb gaming) mert videokon lattam i3 6100+gtx 970 kombot gta 5 very highon 70 fpssel ..
Akkor egy i3-6100 + asus vagy msi gtx 960 4gb gaming jo dontes lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!