Pátkai bálint kérdése:
Lehet házilag porszűrőt készíteni?
Figyelt kérdés
ha igen hogyan? 12cm-es ventikre lenne!
a ledes venti fényét mennyire befolyásolja?
2016. aug. 17. 19:37
1/9 anonim válasza:
Harisnya csodákra képes, barátnőd van?
2/9 A kérdező kommentje:
mondasz valamit a harisnyával de nem nézne ki túl jól de hogy rakjam fel?
2016. aug. 17. 19:49
3/9 anonim válasza:
Hogyhogyhogy? Felragasztod. És miért nézne ki rosszul? Milyen házra lesz?
4/9 A kérdező kommentje:
XDL Happy 31b de házilag kicserélem az oldalát plxire és vágtam még egy ventihelyet a tetejére és kiszettem az elején lévő dvd helyeket és oda egy 14 cm-s ventit akarok berakni
2016. aug. 17. 19:54
5/9 anonim válasza:
Hát akkor nem tudom miért baj a harisnya, az a gép már alapból nem néz ki túl jól, főleg barkácsolva nem fog. Egyébként annál jobb házi porszűrő megoldást nem nagyon fogsz találni.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az ötletet és sztem jól fog kinézni de nem vitázni akarok köszi szépen!!!! :D:D:D:D:D:D
2016. aug. 17. 20:02
8/9 anonim válasza:
Én próbaltam harisnyát, de nem jött be annyira. csúnya is volt meg zavarta is a légáramlást.
aliexpressen 500ft egy 12cm-es ventihez porszűrő, plusz kell 4 csavar meg anya darabjához. nekem is ilyenek vannak, havi egyszer kiporolom a szűrőt és kész, töredéke nem megy be
9/9 A kérdező kommentje:
én is azon gondolkoztam hogy mennyire fogja zavarni a légáramlást a harisnya, de megfogom próbálni azt ha nem akk rendelek valahonnan ilyet.
egyébként milyen sínű harisnyával próbáltad?
mert sztem a fekete ne nézhet ki olyan rosszul?
2016. aug. 18. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!