Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy Gtx 1060 köré milyen...

Egy Gtx 1060 köré milyen konfigot érdemes építeni?

Figyelt kérdés
Leginkább az olyanok konfigok érdekelnek amik ennek a kártyának teljesen ideálisak és később tudom is bővíteni!

2016. aug. 17. 16:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem, az egy irodai tápegység, 400W feletti terhelésnél szabványon kívül esnek a feszültségértékek, így veszélyes modellnek minősül.

Ha nem tervezel SLI-t, sem nitrogénOC-t (mert B150 chipsettel nem tervezel), akkor 400W tápegység bőven elég i7 + GTX1080-hoz is.

Jelen pillanatban a Corsair Vengeance 400W a legjobb üzlet, ha alacsonyabb árkategóriában akarsz nézelődni, ez képviseli a legnagyobb minőséget.

2016. aug. 17. 19:49
 12/17 anonim ***** válasza:

Összegezve:

-Bármelyik másik B150 lap jó lesz, csak legyen olcsóbb mint ez, vagy legyen inkább H170 (még akkor is spóroltál legalább 5 ezret)

-CPU inkább i5 6500 legyen (a kettő között jó ha 1% különbség van de árban meg spóroltál még [bolttól függően] 3-4 ezret)

-RAM elég egyenlőre 1x8GB is (IGP-t nem fogsz használni, a hely meg még több lesz bővítésre, és spóroltál megközelítőleg 10 ezret)

-EVGA SuperNova 650 pénzkidobás és felesleges, egy Corsair Vengeance 400 vagy ha nagyon muszáj akkor Vengeance 500 is olyan szinten elég, hogy a tápot csak csiklandozni fogja az a pár watt. (ha az 500W-ost választod akkor 9 ezret spóroltál, ha a 400W-ost akkor meg 12 ezret)

Így máris van fölös 30 ezred megközelítőleg, amit egyenlőre félre tehetsz vagy akár a halkabb hűtés érdekében dobhatsz bele egy Deepcool Gammaxx 300-at (8 ezer körül van) így még mindig van 20 ezred alaphangon, vehetsz belőle akár egy HyperX Cloudot is vagy mit tudom én, innentől a te döntésed, vagy akár egy sokkal tágasabb jobb kényelmesebb akár 3 vagy 5 vagy 7 konfignak is otthont adó házat.

Mondjuk ha megtudjuk mennyit szánnál házra akkor lehet még tippeket adni.

De a legfontosabb tipp:

-Valami nagyon jó házat vegyél amibe még ha van is csicsa akkor is legalább jó legyen az anyaghasználat!

2016. aug. 17. 20:59
 13/17 anonim ***** válasza:

NZXT Source Series S340

Ez egy minőségi gépház.

De akár egy Zalman Z9 Neo se rossz választás kicsit olcsóbban.

Ha sok pénzed van akkor Corsair Obsidian 550D vagy 750D, azok kb örök darabok, megveszed 20 év múlva is rakhatod bele a komplett új gépet.

2016. aug. 17. 21:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget amúgy 15-20.000 szántam volna rá, de ebbe a Zalman neo típusu házba egyböl beleszerettem! :D
2016. aug. 18. 08:26
 15/17 anonim ***** válasza:
Sajnos a molex ventilátorok miatt nem túl előnyös hosszútávon, a vékony fal miatt pedig minden zaj áthallatszódik.
2016. aug. 18. 08:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Személyes véleményért pedig fordulj Hidan kollégához, pár napja egy Z9 Neo tulaja lett, szóval többet ő tud mondani róla, de a ventik tényleg borzalmasak... XD

"Molex csatlakozósok"

2016. aug. 18. 15:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Mivel friss tulaj, ezért nem tud sok mindent elmondani róla, nyilvánvalóan nagyon jól szellőzik, de milyen áron? Azok a ventilátorok nagyon gyorsan amortizálódnak, így rövid időn belül krv hangosak lesznek.
2016. aug. 18. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!