Használt PC-t mennyi esélyem van eladni?
Sziasztok!
Még 2 évem van vissza gimiből és a garanciák alapján úgy döntöttem, hogy 1 év múlva ősszel(2017. Szeptember-December eleje) el szeretném adni a gépemet, mivel decemberben lejár a 2. garancia, az 1. a gépházé volt, az szerintem nem olyan fontos, mint a többi...
Ugye ha továbbtanulnék, nem tudnám magammal vinni a gépet és jobb is lenne egy laptop azt hiszem.
Az miatt aggódok, hogy ha lesz valami baja, amit én nem vettem észre, akkor a vevő nagyon mérges lesz, vagy később adódik gond, illetve az is gond lehet, hogy nem olcsó gépről van szó és azt sem nagyon tudom, hogy hol tudnám neki megmutatni, hogy működik, mert gondolom ekkora összegnél nem mondhatom, hogy nem próbálhatta ki, csak hát nem igazán szeretek beengedni senkit a lakásba, aki idegen...
winchester: [link]
ház(22k): [link]
alaplap: [link]
processzor: [link]
processzorhűtő: [link]
videokártya: [link]
tápegység: [link]
memória: [link]
Szóval ezt mennyi esély van eladni és mennyiért lehetne, mondjuk most vagy 1 év múlva?
A tápegység kivételével nem rossz konfiguráció, most kéne eladni, amíg az RX480 ára le nem megy, utána 150 ezerért sem fogod tudni eladni.
Egyébként használtpiacon minden annyit ér, amennyiért kínálják. Nézz referenciát hardverapron és be tudod árazni magadnak.
HDD 9-10k
Lap 25k
Proci 55k
Hűtő 9-10k
VGA 70-75k
Táp 5k
RAM 13k
Legalábbis most. Hogy 1 év múlva mi lesz, azt nem tudom.
Köszönöm a becslést... akkor kb. 220.000-et most eltudnék érte kérni... Remélem 180.000 alá nem megy 1 év alatt...
most jöttek ki új procik meg videokártyák szóval remélem nem jönnek elő még valamivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!