Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használt PC-t mennyi esélyem...

Használt PC-t mennyi esélyem van eladni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még 2 évem van vissza gimiből és a garanciák alapján úgy döntöttem, hogy 1 év múlva ősszel(2017. Szeptember-December eleje) el szeretném adni a gépemet, mivel decemberben lejár a 2. garancia, az 1. a gépházé volt, az szerintem nem olyan fontos, mint a többi...

Ugye ha továbbtanulnék, nem tudnám magammal vinni a gépet és jobb is lenne egy laptop azt hiszem.

Az miatt aggódok, hogy ha lesz valami baja, amit én nem vettem észre, akkor a vevő nagyon mérges lesz, vagy később adódik gond, illetve az is gond lehet, hogy nem olcsó gépről van szó és azt sem nagyon tudom, hogy hol tudnám neki megmutatni, hogy működik, mert gondolom ekkora összegnél nem mondhatom, hogy nem próbálhatta ki, csak hát nem igazán szeretek beengedni senkit a lakásba, aki idegen...

winchester: [link]

ház(22k): [link]

alaplap: [link]

processzor: [link]

processzorhűtő: [link]

videokártya: [link]

tápegység: [link]

memória: [link]

Szóval ezt mennyi esély van eladni és mennyiért lehetne, mondjuk most vagy 1 év múlva?

2016. aug. 16. 16:18
 1/5 anonim ***** válasza:

A tápegység kivételével nem rossz konfiguráció, most kéne eladni, amíg az RX480 ára le nem megy, utána 150 ezerért sem fogod tudni eladni.

Egyébként használtpiacon minden annyit ér, amennyiért kínálják. Nézz referenciát hardverapron és be tudod árazni magadnak.

2016. aug. 16. 16:26
 2/5 A kérdező kommentje:
most nem adom el, mivel szükségem van számítógépre és csak az utolsó pillanatban vennék laptopot, mivel ha tanulni fogok 3-5 évet, akkor jó lenne, ha kihúzná addig a laptop, mivel sokkal nehezebb lesz majd akkor összegyűjteni a pénzt szerintem, mint most...
2016. aug. 16. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor mi a kérdés? Senki nem fogja megmondani neked, hogy hogy fognak változni az árak hosszútávon.
2016. aug. 16. 17:04
 4/5 anonim ***** válasza:

HDD 9-10k

Lap 25k

Proci 55k

Hűtő 9-10k

VGA 70-75k

Táp 5k

RAM 13k

Legalábbis most. Hogy 1 év múlva mi lesz, azt nem tudom.

2016. aug. 16. 17:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a becslést... akkor kb. 220.000-et most eltudnék érte kérni... Remélem 180.000 alá nem megy 1 év alatt...

most jöttek ki új procik meg videokártyák szóval remélem nem jönnek elő még valamivel...

2016. aug. 16. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!