Magyarországon láttatok már Sapphire nitro+ rx 480 oc 8gb-ot?
Figyelt kérdés
Néztem, és sehol sem találtam, csak amazonon, ahol ha jól tudom az árhoz még hozzá kell adni az áfát. Amúgy nem csak ezt nem találom, semmilyen más aftermarket rx 480-at sem láttam, van valami infó róluk?2016. aug. 16. 09:01
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, nem tudom, hogy ezt eddig hogy nem találtam meg. Ment a zöld.
2016. aug. 16. 09:22
3/6 anonim válasza:
Sapphire-al vigyázz, elég sokan panaszkodnak, hogy selejtes.
4/6 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy jó cég, illetve ez a kártya változat teszik nekem a legjobban, bár amit az első linkelt az nem OC-s, de végülis az is jó lesz, olyan sokat nem változtat.
2016. aug. 16. 09:54
5/6 anonim válasza:
Nekem is Sapphire van, illetve kb mindig is tőlük vettem, de ezt a szériát nagyon szidják. Persze a nagyon nem azt jelenti, hogy minden 2. szar, de viszonylag nagy számban panaszkodnak.
6/6 anonim válasza:
Nem mondanám hogy szar a Sapphire Nitro+,de kicsit spóroltak a hűtőbordával.De egy jó ventillátorprofillal és referencia órajeleken (1266 MHz) esetleg még alulfeszelve szerintem csendes és hűvös lenne a kártya.Én is ilyet tervezek venni csak RX 470-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!