Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Levente501 kérdése:

Mi a véleményetek erről a konfigról?

Figyelt kérdés

Proci: i5 4460

VGA: R9 380 2 Gb

Alaplap: Gigabyte GA-B85M-D3H

Táp: Chieftec Smart 600W

Ram: Kingston Hyperx Fury 16Gb 1600Mhz

Merevlemez: WD Caviar Blue 1Tb

2016. aug. 15. 09:24
1 2
 11/15 Lord Hidan ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__8..

De tegnap is elmodnták neked hogy ez egy szar táp. A chieftec amúgy se egy ajánlott dolog már napjainkban inkább irodai célokra jók. Ami meg ajánlott az a CTG de már régi az újabb CPS-en meg nincsenek vga csatik

2016. aug. 15. 10:11
 12/15 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld!
2016. aug. 15. 10:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy Codegen 1500W tápegységem van, 2 ezer Ft-ért és 11 éve semmi baja nincs. Mindenki vegyen ilyet!!4!
2016. aug. 15. 10:21
 14/15 daveman42 válasza:
2016. szept. 16. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Én PH-n eddig elég sok hülye infót kaptam már, azóta leírtam őket és nálam már nem mérvadóak. Rá vannak álva 1-2 bizonyos márkára, amit agyba-főbe dicsérnek, a többi mind feketelistán van náluk. FSP náluk az isten, a Hyper széria is az ajánlott tápok között van náluk, pedig az egy ritka hulladék minőségű táp és még veszélyes is, de mivel FSP a neve, így agyba főbe ajánjlák mindenkinek, pedig egy nagy szar.

Én már jó ideje nem olvasok magyar fórumokat, kizárólag külföldi forumokról, oldalakról tájékozódom.

2016. szept. 16. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!