Corsair CX 430W elbírná ezt a konfigot?
Figyelt kérdés
Alaplap: ASRock H97 Anniversary
Processzor: Intel Core i5-4460 3.2Ghz
Memória: Corsair 2x4GB Venegance DDR3 1600MHz
Videókártya: Gigabyte GTX950 2GB GDDR5
Merevlemez: Toshiba 1TB 32MB
Ház: Approx Gaming APPGXC25
2016. aug. 14. 13:39
11/20 anonim válasza:
1000W-ra bővíteni mikor egy CX-es 600W-os táp is elég?....miket beszélsz te :DD
12/20 anonim válasza:
Mit elég?Ki mondta hogy elég?Ki mondta hogy elég lesz?Te hülye vagy...
13/20 anonim válasza:
PonDeymon12
Tudod mi az OTP védelem? Tudod miről van szó vagy csak megy a szájjáratás, amit mindenki szokott csinálni?
14/20 Lord Hidan válasza:
#12 na halljuk milyen az a konfig amihez 1000W-os kell..
15/20 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
Még csak 16 éves. Ne próbáld meg meggyőzni, szemmel láthatóan nem tárgyalóképes.
16/20 anonim válasza:
nem baj lassan kezdődik a suli :DD
17/20 anonim válasza:
"Nekem már évek óta van egy Corsair CX600-asom a gépemben, és könnyedén bír minden játékot, túlhevülés nélkül" .....nem értem egyszer azt mondja hogy megy vele a gépje még játékok közben is de utána lehülyéz hogy nem elég... :D
19/20 anonim válasza:
PonDaymon 12 látom hiányoztál fizikáról. Nem hiszem, hogy olyan erős géped lenne, egy cx 600-al. Ha 1000w-ot fogyaszt a gép (nem a TÁP áramfelvételéről beszélek), az úgy már rég lehetetlen, hogy egy 600w-os táp azzal megbirkózzon. Nem ismerem a cx600-at (nekem tt hamburg 530-am van, imádom). Ha a 600w-os tápod 1000w-ot vesz fel működés közben (tehát amennyi fogy a konnektorból, nem amit a gép vesz fel. hatásfok, tudod...), az rég nem jó, azt jelenti, hogy nagyon szar a PSU, és nagyon lecsökkent a hatásfoka (pl. elöregedés. De nekem a 15 éves compaq tápomnak sincs ilyen rossz hatásfoka) Az 1000w táp max loadon (ha jobb fajta), akkor kb. 1200w-ot vesz fel. De véleményem szerint nincs olyan gép (ami nem ilyen turbó, vagy szervergép), ami átlag 600w-ot megesz állandóan. Nincs állandóan full loadon a géped szerintem, és nem egy quad amd rx480 crossfire-t használsz, szénné húzott fx-el. Na ugye...
20/20 anonim válasza:
hagyjad is azóta sem mer írni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!