Corsair CX 430W elbírná ezt a konfigot?
Figyelt kérdés
Alaplap: ASRock H97 Anniversary
Processzor: Intel Core i5-4460 3.2Ghz
Memória: Corsair 2x4GB Venegance DDR3 1600MHz
Videókártya: Gigabyte GTX950 2GB GDDR5
Merevlemez: Toshiba 1TB 32MB
Ház: Approx Gaming APPGXC25
2016. aug. 14. 13:39
1/20 A kérdező kommentje:
Corsair CX 430W tápegység.
2016. aug. 14. 13:40
2/20 anonim válasza:
XFX 450W Pro inkább ezt vedd...igen amúgy elbírná..de azt hallottam hogy a CX sorozat nem a legjobb
4/20 anonim válasza:
CX sorozattal az a baj, hogy félre van kalibrálva az OTP, ezért magas környezeti hőmérséklet alatt könnyen lekapcsol. Az újabb modellek (450M, 550M és 650M)-ben javították ezt a hibát, a feszültségszabályzás is jobb lett, így ha csak CX jöhet szóba, akkor a CX450M modellt javaslom. Corsairtől még ott van a Vengeance széria, ami pedig egyértelműen jobb minden szempontból, miközben nem sokkal drágább.
5/20 Lord Hidan válasza:
Ha megvan már jó lesz de ha nincs akkor inkább amit a többiek mondtak. Super Flower 450w is ugyan abban az árban van
6/20 anonim válasza:
Nekem már évek óta van egy Corsair CX600-asom a gépemben, és könnyedén bír minden játékot, túlhevülés nélkül, tehát nem tudom miről beszélt az egyik válaszoló :D
7/20 Lord Hidan válasza:
#6 attól még hogy neked jó attól még nem a legajánlottabb táp. Főleg oda ahova 600W kell bár gondolom a konfigod alig fogyaszt 300W-ot
8/20 anonim válasza:
Hát, nem mondhatnám hogy 300W-at fogyaszt :'D Eléggé el vagy tájolódva...Lassan akarom bővíteni 1000W-osra, szóval :D
9/20 A kérdező kommentje:
Super flower nem lenne rossz, csak iponon nem kapható az a fajta, csak a 30 ezer ft körüliek. XFX-en gondolkodtam, csak nem tudom melyik lenne jó. Talán az amit az első válaszoló ír?
2016. aug. 14. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!