Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges VGA behelyezése?

Csonti1998 kérdése:

Lehetséges VGA behelyezése?

Figyelt kérdés
Van a birtokomban egy Acer aspire E5-532 nevezetű laptop, de sajnos csak egy Intel HD Graphics integrált kártya van benne. Máshol viszont láttam hogy van benne egy dedikált VGA is (Nvidia Geforce 920m). Lehetséges hogy az én laptopomba is lehet behelyezni ilyen VGA-t?

2016. aug. 14. 00:45
1 2
 1/15 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Tudod itt 2 megoldás van:

1. Nem vetted észre és benne van egy gt920m csak fel kell tenni hozzá a drivert az nVidia oldaláról.

2.Külső videókártya. De ezt nem ajánljuk mert gyenge hozzá nagyon sokszor a laptop és többe kerülne mint a laptop és nem kis hozzáértést igényel.

2016. aug. 14. 00:49
 2/15 A kérdező kommentje:
Már mindenhol néztem és csak a Intel HD Graphicsot írja, vagy azt csak akkor írja ha fel van rakva a driver?
2016. aug. 14. 00:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Szedd le és telepítsd fel. Ha felrakja/ hiba nélkül elindul a program akkor van benne.
2016. aug. 14. 01:06
 4/15 A kérdező kommentje:
Sajnos azt írta a driver telepítő hogy nem talált hardvert. Nem lehetséges olyan hogy kivették belőle és úgy adták el? Ilyenkor nem lehet bele venni?
2016. aug. 14. 01:07
 5/15 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Tudtommal nem mert bele van integrálva. Bár lehet ,hogy nem, a laptopok felépítése különböző, nem tudom pontosan. De az szinte biztos ,hogy nem vették ki belőle.
2016. aug. 14. 01:10
 6/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Már most előrébb vagyok.^^ Ha jól értelmezem akkor, mivel bele van integrálva a Intel kártya, ezért másikat belehelyezni normál esetben nem lehet. Köszönöm, ment a zöld kéz.^^
2016. aug. 14. 01:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy van benne integrált, lehet beletenni külön videókártyát is, már ha fizikailag bele lehet tenni, szóval van neki hely meg illesztő az alaplapon. Ki is lehet választani, hogy mikor melyik dolgozzon vagy mindkettő egyszerree, akár.
2016. aug. 14. 01:26
 8/15 A kérdező kommentje:
Megtudom nézni valami külső programmal hogy van-e benne ilyenfajta foglalat vagy mindenféleképpen szét kéne szednem?
2016. aug. 14. 01:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen kutakodó programok (Aida pl.), azok szerintem kiírják, de interneten is meg lehet nézni, hogy egy adott laptopban mi van. Az más kérdés, hogy esetleg kivették-e belőle, az elemzőprogramok megmondják, hogy van-e egyáltalán foglalatod (és milyen) és van-e benne kártya, ha van, akkor milyen.
2016. aug. 14. 19:46
 10/15 A kérdező kommentje:
Aida-n belül hol találom? Köszönöm a válaszod!
2016. aug. 15. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!