Valami baj van a mikrofonommal? (Win10)
Figyelt kérdés
Ma reggel vettem egy új mikrofont mivel az elözö épp hogy élt. Bedugtam, megnéztem hogy szól, stb. Felmentem TS-re és mindenki kiabált hogy recsegek meg nem hallanak annyira rossz. Több helyen is végeztem teszteket és tisztán hallom magamat. TS beállításokban is jó volt, Skypeon is, videófelvételen is, stb. De amikor beszélek egyszerűen nem hallanak annyira nem jó. Nem tudom hogy mi a baja, bedugtam a régit és azzal sem ment! Hangkártya vagy mi lesz? Segítsetek kérlek.2016. aug. 13. 16:20
1/2 csonti1998 válasza:
Van egy sejtésem hogy a TS-el lehet gond! Szerintem rakd újra a TS-t és lehet megoldódik a probléma. Ha nem akkor viszont más megoldást nem tudok, fura nekem hogy mindenhol jó csak ott nem. Milyen volt a régi és milyen a mostani mikrofonod?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Azóta megoldódott a probléma.
2016. aug. 19. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!