Érdekelne a véleményetek a tervezett géppel kapcsolatban. Szerintetek?
MSI B150M MORTAR alaplap 23 443 Ft
vagy
MSI H170 Gaming M3 alaplap 35 477 Ft
Az alaplapon kívül minden más megegyezik a házon. Gondolkodtam még, hogy inkább egy Kolink Punisher legyen vagy se. VGA szempontból várok az AMD új kártyáira.
Esetleg, ha valaki tud egy jó processzor hűtőt javasolni max 15 k-ért azt megköszönném.
Intel Core i7-6700 processzor 95 642 Ft
Kingston 8GB DDR4 2133MHz HyperX Savage HX421C13SB/8 memória 12 623 Ft (ebből 2 db)
Western Digital 1TB SATA3 64MB WD10EZRZ merevlemez 14 651 Ft
XFX TS 550W P1-550S-XXB9 tápegység 19 932 Ft
Zalman Z9 NEO fehér számítógép ház 17 722 Ft
Milyen új kártyát vársz az AMD-től...?
Már csak az RX 460 van hátra....
Ki ne találd nekem, hogy azt akarod beletenni mert szörnyet halok.
Az RX490-re gondoltam.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Mások véleményét továbbra is várom! :)
Azt a procit nem tudom honnan nézted, de elég drága, 90 ezerért is lehet azt kapni, sőt...
550W-os táp sok lesz ennek a gépnek, bőven elég egy 500 vagy akár 450W-os is. Nem baj, csak jelzem.
Alaplapnál meg nem értem, hogy ha már egy 35 ezres H170 az egyik opció, miért egy micro ATX olcsóbb B150M a másik. Akkor már ASUS B150 Pro, vagy valami hasonló árkategória :D
Szerintem a kérdező nincs tisztában azzal, hogy melyik chipset mit csinál, alaplappal szemben felállított elvárásai pedig nincsenek, azért választ két teljesen különböző modellt. Esetleg csak a kinézet számít a plexi gépház miatt, ami miatt tízezreket kifizetne.
EZRZ-t nem ajánlom SSD nélkül, a maga 5400rpm-ével nem a leggyorsabb, inkább adattárolásra van kitalálva (green leváltója az új blue). Legyen EZEX.
Processzorhűtőt nem kell venned, jó a gyári, mivel a zalman gyenge minőségű molex ventilátorai pedig úgyis elnyomják a hűtő zaját. Ha a zajszint is szempont, akkor az alapoktól kell átgondolnod.
A tápegység nyilván nem szar, de ennyiért már van jobb megoldás is, Pl Corsair Vengeance 400W.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!