Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nos volt itt 1 kérdésem 1...

Nos volt itt 1 kérdésem 1 gépházzal kapcsolatban és amit kaptam mint negatív érv szeretném megcáfolni és érdekelne hogy jól gondolom e mert érdekelne a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

nos amit negatívat kaptam ez volt :

-Nincs benne kábelrendezésre lehetőség.

-Túl keskeny egy 120mm-es hűtőhöz.

-A hosszú videokártyák beleérnek merevlemezekbe

-Oldalventilátor nem hatékony

-Nincs benne hely SSD-nek

-Vékony az anyaga

nah akkor kezdem :

nincs benne kábel elrendezésre hely hát nem én fogom összerakni a gépet hanem egy szerelő mivel nem értek hozzá és nem akarom elrontani és ha nehéz szerelni és ha nem akkor is ugyan annyiért csinálja meg szóval az ő baja így nem igazán érdekel maga teljesítményben nem lesz semmi és tudtommal ettől nem megy tönkre a gép hogy nem lehet külön fakba elrendezni a kábeleket :D így is adnak hozzá 5 darab "bilincset" szóval azért nem csak ott fognak lógni :D

túl keskeny egy 120 centis hűtőhöz : ha jól emlékszem iponon olvastam hogy ő bele rakott egy artic freezer a30-at ami mindent lehűt de mint e mellet nem tudom hogyan kell procit húzni ami persze tanulható de nem tervezem így a gyári intelest fogom használni ami belefér és ha egyszer újítanék i7-re is esetleg annak is a gyárit használnám ami ugyanúgy elférne tudtommal

a hosszú videó kártyák nem férnek bele : hát még egy r9 290 is 2 ventilátoros ami elfér és gondolom ahogy fejlődünk az erős kártyákból nem csak 3 ventisek fognak megjelenni mint ahogy most sem és amúgy sem ez a kategóriát használnám hozzá :D

oldalventilátor nem hatékony : hát erre nem tudok mit mondani erről semmit sem olvastam :D

nincs benne hely ssd-nek : nah ez engem is érdekelt gyorsan utána is olvastam nos mint megtudtam adnak hozzá átalakított + kommentbe azt írták hogy bele lehet rakni lehet ő is így átalakítóval gondoltam ezzel meg nincs semmi baj mert mivel említettem szerelő csinálja pénzért az meg nem érdekel hogy neki szenvedni kell vele hogy átalakítsa (amit megkap hiszen jár a házhoz) mivel fix "tarifája" van :D

vékony az anyaga : nah erről megoszlanak a véleméynek vannak akik nagyon emg voltak elégedve voltak akik azt mondták hogy átlagos 9 ezer forintos ház anyaga van van akik szerint nem jó :D nem is tudom pontosan mi a lényege az anyágának ? ott pihen a földön összesni meg nemfog csak úgy :D

szóval ez lenne :D ha a kedves válaszoló olvassa kérem ne sértődjön meg csak mindenképpen szeretnék informálódni :D adtam is neki zöldet mint mindenkinek :D előre is köszönöm !

2014. aug. 5. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Most ezt megakarod venni ?Inkább sharkoon vs3
2014. aug. 5. 17:04
 2/7 A kérdező kommentje:
de miért nem értem az mivel jobb ... mindig ezt írják hogy az de miért ? fent leírtam amiket kaptam negatív érvekre a válaszom melyikkel van probléma :D sajnálom de az hogy márkás nem érdekel :D amit te linkeltél kapok 3 ventilátort amit én írtam 4-et :D azonos ár
2014. aug. 5. 17:09
 3/7 A kérdező kommentje:
amit te írtál kapok 1 ventit amit én 4 * bocsánat elírtam
2014. aug. 5. 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Zalman Z5. Olcsó. Jó. Nagy.
2014. aug. 5. 17:40
 5/7 anonim ***** válasza:
nem tudnád belinkelni a gépházzal kapcsolatos kérdésed?
2014. aug. 5. 17:40
 6/7 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..

a zalman pedig 16 ... ez meg 8 :D nem véletlen 8-ért néztem házat és nem 16-ért xd

2014. aug. 5. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:

nézd elolvastam a kapott válaszokat az előző kérdésedre, nem értem ezt a hosszú -hosszú választ miért egy új kérdésben foglaltad össze és nem folytatólagosan írtad be az előző kérdésedhez.

Mindenkinek más ház tetszik, ebben nem lehet egyetérteni.

Nekem sem tetszik az olyan ház amiben ledek világítanak a hűtő körül, meg a gép belsejét neoncsövek világítják meg.

Az enyém össze van rakva, be van süllyesztve az asztal neki való részében és teszi a dolgát, nem nézegetem. Fél évente egyszer veszem ki onnan kb.

A teszi a dolgát pedig úgy értem, hogy szellőzzön rendesen, el legyen látva porszűrőkkel ,legyen nagy, hogy könnyen bővíthető legyen, és legyen csendes, ne rezonáljon benne semmi ha lehet. Ennyi.

2014. aug. 5. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!