Mijet választhatok! Gtx750ti 4gb gtx960 4gb?
gtx730 4gb rgb világításos vízhűtéssel crossfire-be kötve
én megvárnám az rx470-et
Na most. Két kártya közt a legfontosabb különbség, hogy milyen GPU van rajta, menyi cuda core.
A ram mennyisége is fontos ma már, mivel sok játék már 4 gb-al is alig elégszik meg.
Viszont. A 750ti-n hiába van 4gb, nem fogja tudni kihasználni, a gyenge gpu miatt.
A gtx 960-as kártyán viszont szinte követelmény a 4gb.
A GTX 660, GTX 750ti, és a GTX 960 kártyák közül, a 960 a legerősebb, mivel ennek van a 3 közül a legfejlettebb gpu-ja.
minek nézegeted a bitet?
750ti-nél az a 4GB csak parasztvakítás
"gtx730 4gb rgb világításos vízhűtéssel crossfire-be kötve " Köszi szépen, kiégtem :D
A kérdésre válaszolva GTX960, egyértelműen, gyakorlatilag felsorolhatatlan mértékű előny miatt.
Gt 630 4gb, r7 240 4gb ezek közül mindkettő bestbuy, csakis Asus kiszerelésben 2 ventilátorral. Az is jó a gddr3 memória van a kártyán. Én full hd-n használom és nagyon még vagyok elégedve vele, mindent visz maxon fix 60-fps-el. Én szerintem nyugodtan mehetsz 4k-ra .
Jah amúgy gtx960 4gb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!