Asus r9 270-es vidikártyához melyik intel processzorok lennének jobbak?
Figyelt kérdés
Most perpillanat AMD A10-6790K-t használok, van rá lehetőség, hogy inteles processzorral többet hozzak ki a kártyából?2016. aug. 10. 22:15
1/6 anonim válasza:
van de főleg játéktól függ. minimum fps-t mindenképpen tudnád növelni akár már egy i3 4150 - i3 6100 el. Kérdés mennyi pénzed van rá. Mert pl i3 6100 hez ddr4 lap kellene ugye akkor több mindent venned kellene. Számodra jó alternatíva használtan egy i5 2500/k + 1155- ős lapp lenne jó szerintem.
2/6 anonim válasza:
Alaplap, és akár ramot is cserélni kellene. Ehhez a kártyához szerintem felesleges erősebb processzor, nem hiszem, hogy az lenne a bottleneck. Játékoknál általában a videókártya a mérvadó. De adok egy jó tippet ha megengeded: Az MSI-nek az Afterburner erőforásfigyelőjével különböző /játékok/ alatt meg tudod nézni hány %-ban van kihasználva a proci, és a videókártya. (Emellett fps, ram, hőmérsékleti adatokat is kapsz.)
3/6 A kérdező kommentje:
Ismerősöm azt mondta, hogy egy i5-4440 jó lenne hozzá. Arról mi a véleményetek?
2016. aug. 11. 13:27
4/6 anonim válasza:
jó az i5 4440 de alaplapot mindenképp kel hozzá venned. Szerintem nem baj ha erősebb procira cseréled mert később ha kevés lenne a kártya simán tehetsz mellé egy jobbat .
5/6 anonim válasza:
2.- vagyok. Mondjuk miért nem próbálod ki amit mondtam? Lehet most tök felesleges arra költened mert játékok közben a videókártya 100-on pörög a proci meg 70% ban sincs kihasználva. Majd amikor ténylegesen szükség lesz jobb procira, veszel.
6/6 anonim válasza:
ne mondj neki a hülyeséget. ez a proci kevés hozzá és kész !!!! egy csomó játék már cpu intenzív .. amúgy sem arra tervezték ezt a procit hogy fix 60 fps-el gta 5 -őz ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!