Mennyire ajánlanátok ezt a konfigot?
Üdv.
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van már, de én kinéztem magamnak egy pc-t, leginkább játékokra használnám.
ez mennyire lenne alkalmas rá, és ár/érték aráynban mennyire éri meg ez nekem?
"HD Graphics 530" <-- ez kissé aggaszt engem, úgy tudom laptopoknál szokott lenni ilyesmi. :\
Játékra ez a gép nem igazán alkalmas, jól sejted, Intel GPU nem arra való. (De legalább nem is Gamerként próbálják eladni, és végre nem valami noname táp van benne. Imperiumtól meglepő:D).
Ha játszani szeretnél, egy erős videokártyával kell kezdeni a konfigurációt, aztán jöhet mellé egy megfelelő 4 magos processzor (pl i5).
I5 6400 54k
H110 alap 17k
8gb ddr4ram 12k
Zalman z3+ 12k(használt 8k)
Wd ezex 1tb 13k
Xfxts 450 15k
Ez 119k(115k) még mennyit szánsz vidikarira?
Nem igazán. Ennyi pénzből olyan gépet is össze lehet rakni amiben gtx 970 van ami sokkal jobb gamingre.
Elárulok neked egy titkot: Sose vegyél előre összerakott gépet. Jobban jársz ha megmondod mennyi pénzed van, és majd összeállít neked valaki(akár én) egy konfigot, és neked csak annyi a dolgod, hogy pcx-en vagy ipon-on a gépösszerakóval kiválogatod az alkatrészeket, és +5000 ezer forintért(pcx) összerakják neked. Ez egy részt olcsóbb megoldás, és mindenre meg kapod a normális gari időt.
Pfff bmeg hányszor kell még a gyiken leírni, hogy az előre összerakott gépek szinte kivétel nélkül szarok?!
Sokkal jobban jársz, ha külön veszed meg az alkatrészeket, és úgy rakod össze/rakatod össze.
maximum 220k :)
nagyon megköszönném, ha írna valaki egy konfigot, és meg is indokolná, hogy mit miért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!