Számítógép vásárlás előtt állok és érdekelne, hogy ha egyéni konfigot szeretnék venni, melyik boltot/céget ajánlanátok? Illetve 200-250 kilóból már lehet egy elfogadható gamer gépet venni?
Amelyik olcsóbban adja.
Én pl az új gépemet 3 helyről vásárolom össze, és a PCX nincs köztük, ott általában mindent drágábban adnak, mint több kevésbé ismert üzlet.
Azt tudom javasolni, hogy először találd ki, hogy MIT akarsz, és hogy megközelítőleg mennyibe kerül. Erre a PCX kínálata mondjuk alkalmas lehet, vagy akár itt is kérhetsz összeállításokat. Utána Árgép, Árukereső használatával ki tudod szűrni, mely üzletekben tudod olcsóbban megvenni. Én a múltkor órákat áldoztam csak arra, hogy a már kitalált konfigomat levadásszam, honnan vásároljam össze. Így egy jó 20 ezret megspóroltam ahhoz képest, mintha PCX-ről vásároltam volna (ahol pl az egyik komponens nem is volt található, pedig egy elég alap dologról van szó).
pcx, ipon, aqua, compker, stb.
Ha több helyről rendelsz mindig számold hozzá a postaköltséget is, nehogy pofára essél.
200-250e-nél ha nem zavar használt alkatrész (garanciával) akkor proci, alaplap, táp, videokártya mehet akár használtan is hardver apróról.
Alapjáraton:
H110 alaplap
i5 6500/6600 processzor
8gb ddr4 ram
wd10ezex (1 tb) merevlemez
r9 380(x) (vagy gtx 960), most elég jó árban van pl a 380x az új rx480 miatt, esetleg használtan gtx970 videokártya
zalman z3/sharkoon vg4/raijintek arcadia stb ház
xfx 430w táp (esetleg 450, 500) corsair cx 430, cx500, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!