Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Számítógép vásárlás előtt...

Számítógép vásárlás előtt állok és érdekelne, hogy ha egyéni konfigot szeretnék venni, melyik boltot/céget ajánlanátok? Illetve 200-250 kilóból már lehet egy elfogadható gamer gépet venni?

Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
bőven lehet és én a pcx.hu-t ajánlom
2016. júl. 3. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Amelyik olcsóbban adja.

Én pl az új gépemet 3 helyről vásárolom össze, és a PCX nincs köztük, ott általában mindent drágábban adnak, mint több kevésbé ismert üzlet.

Azt tudom javasolni, hogy először találd ki, hogy MIT akarsz, és hogy megközelítőleg mennyibe kerül. Erre a PCX kínálata mondjuk alkalmas lehet, vagy akár itt is kérhetsz összeállításokat. Utána Árgép, Árukereső használatával ki tudod szűrni, mely üzletekben tudod olcsóbban megvenni. Én a múltkor órákat áldoztam csak arra, hogy a már kitalált konfigomat levadásszam, honnan vásároljam össze. Így egy jó 20 ezret megspóroltam ahhoz képest, mintha PCX-ről vásároltam volna (ahol pl az egyik komponens nem is volt található, pedig egy elég alap dologról van szó).

2016. júl. 3. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:

pcx, ipon, aqua, compker, stb.

Ha több helyről rendelsz mindig számold hozzá a postaköltséget is, nehogy pofára essél.

200-250e-nél ha nem zavar használt alkatrész (garanciával) akkor proci, alaplap, táp, videokártya mehet akár használtan is hardver apróról.

Alapjáraton:

H110 alaplap

i5 6500/6600 processzor

8gb ddr4 ram

wd10ezex (1 tb) merevlemez

r9 380(x) (vagy gtx 960), most elég jó árban van pl a 380x az új rx480 miatt, esetleg használtan gtx970 videokártya

zalman z3/sharkoon vg4/raijintek arcadia stb ház

xfx 430w táp (esetleg 450, 500) corsair cx 430, cx500, stb

2016. júl. 3. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!