Mennyit ér ez a gép?
Figyelt kérdés
Intel core i7 2700k
Asus geforce gt730 2gb 64bit
Samsung 250gb 7200rpm hdd
Corsair h80i vízhűtés
16gb hyperx fury ram
Asrock z77 pro4m alaplap
Nem tudom, hogy mi legyen? Adjam el, és vegyek egy teljesen újat, vagy vegyek bele egy új videokártyát 100ezer környékén?
Köszönöm a segítségeteket!
2016. aug. 9. 21:54
11/18 Lord Hidan válasza:
Jónak jó csak ugyan ezt msi-ben vagy a 2 ventis asusban megkapod 105körül
13/18 anonim válasza:
#2 Proci 25-30k? Jó is lenne... :D
14/18 3 napos mákos lecsó válasza:
Nem találtam használtan hardverapro-n ,hogy ahhoz viszonyítsam az árát :( bocsi
15/18 anonim válasza:
Én válaszolva a kérdésre, nem úgy mint a válaszadók nagy része, azt mondom hogy olyan 110-ért, talán kicsivel afelett el tudod adni, feltéve attól hogy milyen régi a gép.Ha csak pl. egy éve raktad össze akkor 120-ért elvihetik.
16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok választ! Mindenkinrk ment a zöld kéz,.
2016. aug. 10. 07:46
17/18 MGéza válasza:
Ahogy mondták, ne add el csak azért mert a vízcsapból is skylake folyik. Ratyi multimédiás vidkarit el kell adni valami madárnak had örüljön és mehet bele az 1060, de akár az 1070 is ha van rá keret. Tökéletesen jó konfig, picit nagyobb hdd vagy egy ssd rendszernek azért még dobna a használhatóságán.
18/18 anonim válasza:
A GTX 1060 szerintem kitűnő választás!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!