I5 2k szériája milyen teljesítményt nyújt manapság?
Figyelt kérdés
láttam egy gépet pc boltba összerakva 100k ért r7 360 vidikari, az emlitett i5 + 1600mhz ram 8gb
ennyiérte skylake i5 ről almodni se lehet de még skylake i3 al is drágább ugyanez a config, help me pls
2016. aug. 9. 20:45
1/8 anonim válasza:
igen ez vonzónak tűnik, i5, egy elfogadható videokártya, 8 giga ram. de gondolom egy 5 ezer forintos házban van, és akyga táppal stb. persze ha nem így van, akkor jó választás lehet
2/8 anonim válasza:
Olyan 20% előnye van a Skylake-nek Sandy Bridge-hez (2000-es széria) azonos órajelen: [link]
Szerintem egy jobb processzor még bőven használható ma is, mindenképp jobb, mint akár egy Skylake magos i3.
3/8 3 napos mákos lecsó válasza:
ha a tápegység jó akkor még meg is veheted, vagy ha felárral tesznek vele tápegységet, új a konfig? Lehet harmadik genes i5 is kijön belőle.
4/8 A kérdező kommentje:
ezt egy komlett gép, új,, gépház nem néz ki túl gagyink, táp meg kérdőjeles valószínűleg ki volt írva csak azzal voltam elfoglalva hogy a retekbe ilyen olcsó az i5
2016. aug. 9. 21:21
5/8 3 napos mákos lecsó válasza:
3. generációs i5 is kijön abból a pénzből, én azt szeretném mondani.
Bár én csak egy 14 éves kissrác vagyok :(
6/8 3 napos mákos lecsó válasza:
Nem interneten hanem szintén pl.: Media Marktban. És ugye az abban lévő táp is kérdőjel.
7/8 A kérdező kommentje:
azért olcsó mert már külön nem lehet kapni azt a procit se és nem akarják hogy náluk ragadjon gondolom
3. gen 3000 széria?
2016. aug. 9. 21:37
8/8 3 napos mákos lecsó válasza:
Igen, lassan a 4. generációnak is leállítják a gyártását. Már csak használtan lehet akkor csak szinte kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!