Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a különbség a két gép között?

Mi a különbség a két gép között?

Figyelt kérdés

1.:

Processzor típusszáma: i3-5005U

Processzor sebesség: 2 GHz

Merevlemez kapacitása: 500 GB

2.:

Processzor típusszáma: i5-6200U

Processzor sebesség: 2.3 GHz

Merevlemez kapacitása: 1 TB

Tudom, hogy a második valamiben jobb, de mennyivel? Az első nagyon gyenge/lassú lenne?

2016. aug. 9. 19:51
1 2
 1/17 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Mi a különbség a két gép között??

A másodiknak nagyobb a tárhelye és gyorsabb a processzora. Mit kell ezen ragozni?

2016. aug. 9. 19:59
 2/17 A kérdező kommentje:
Mennyivel nagyobb a tárhelye? Nem arra vagyok kíváncsi, hogy hány GB-tal, hanem hogy ez a gyakorlatban mit jelent.
2016. aug. 9. 20:05
 3/17 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
60%

Na jó én felvágom az ereim, kétszerakkora!!!!!!!

Szóval ha van 500DB 1GB-os filmed akkor a másodikra tudsz rakni 1000 db 1gb-os filmet mit nem tudsz ezen érteni ****** ******?

2016. aug. 9. 20:07
 4/17 A kérdező kommentje:

Ne légy már ennyire ideges, kérlek. Eddig sosem volt laptopom, viszont most megyek középiskolába és mivel koleszos leszek, muszáj vinnem da gépet, mert valószínűleg csak havonta tudok majd hazamenni. Viszont fogalmam sincs a gépekről, nekem még nem volt sajátom, otthon még egy 12 éves asztali számítógépünk van, úgyhogy tényleg analfabéta vagyok hozzá.

Média tagozatos osztály ba megyek, oda kell majd olyan laptop, amin videószerkesztő is működik.

2016. aug. 9. 20:15
 5/17 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%

Én is most megyek középsuliba szintén kollégiumba, de én hetente haza fogok járni, de azért látszik ,hogy mennyire szemét a mai oktatás ,hogy nem voltál képes rájönni arra ,hogy amelyik i5-ös és 1 generációval újabb, magasabb órajelen futi az a jobb, sokat fog dobni videóvágásnál, de vigyázz mert a renderelésnél jó ha a laptop egy lapos felületen van. Pontosan annyi a 36%-kal gyorsabb az i5-ös szintetikus tesztekben.

És ,hogy kétszer akkora a tárhely akkor kétszer annyi adatot tudsz rajta tárolni.

2016. aug. 9. 20:24
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Nyugi lecsókám. Ez nem az oktatás gondja, mivan ha a kérdezőt ez szimplán nem érdekli, nem olvas utána ergo fingja sincs róla.
2016. aug. 9. 20:38
 7/17 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
36%
Hát de sosem értem, infóórán alap tárgy a mértékegységek meg az ,hogy van i3, i5,i7 ezeknél az Intel ,hogy jelőli a generációkat, meg a Ghz fogalma. Nem az lenne a lényege ezeknek az óráknak ,hogy emberünk ki tudja választani melyik a jobb?
2016. aug. 9. 20:42
 8/17 anonim ***** válasza:

Na persze, mert mindenkinek értenie kell mindenhez. Megjegyzem a délután folyamán melldöngetve állítottad, hogy a lézeres egér a tuti, mert a gémpléjesek is azzal tolják(egyrészt ez érvnek nevetséges, másrészt mint kiderült optikai egeret használt mindhárom általad említett arc). Szóval kicsit visszavehetnél a stílusodból.

2016. aug. 9. 20:58
 9/17 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Igen én voltam, sry. My fault, továbbléphetünk ezen?
2016. aug. 9. 21:00
 10/17 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
52%
Egyébként tökre nem gondoltam ,hogy van ember aki rákeres a válaszomra, ezért hatalmas respect mr. névtelen hozzászóló.
2016. aug. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!