Profik segítség!?
Figyelt kérdés
Helyzet a következő van egy számítógépen elég régi 1x1gb ram 120 gigas winchester nvidia geforce 9800 gt 400w táp intel duo 2ghz processzor és a probléma az hogy bekapcsol a számítógép viszont nincs kép!de a videokártyát nem rég vettem működnie kell. Eddigi észrevételeim: 2 monitort is megpróbáltam ugyan ez a baj próbáltama régi videokártyát ott is ugyan ez a baj 1honapja próbáltam legutóbB akkor volt képcsak ugye rossz videokártya úgyhogy csikos volt kép dd legálabb volt most nincs ugyanazt csinálja mint az ujjal nincs kép aztánamit eszre vettem hogy a eger és a billentyűzet nem vilagitanak pedig be vannak dugva a hatul lapba tehát arra is gondoltam h most rossz a lap? Vagy nem kap elégáramot? De ilyen gépnél bőven elég kell legyen a 400w gondolom szóval lehet tönkrement a lapom amig állt 1 hónapig? Mi a véleményetek?!?2016. aug. 9. 15:30
11/18 A kérdező kommentje:
Kivettem a videokártyát es rákötöttem a monitort a lapra es bejöttvan kép. Akkor nincs elég aram? 400w tapom van nincs rajta semmi papír csak h 400w milyen tápot kellene vennem h elbírja?
2016. aug. 9. 16:36
12/18 anonim válasza:
Végig olvasva az egészet, én már nem vagyok ennyire optimista... :-(
Valószínűleg valami gyenge minőségű táp volt, a csíkozódás az alaplapival, már alapból arra utal hogy ott nagyon nem stimmel valami...
Véleményem szerint minimum egy minőségi tápegység, és új alaplap beszerzésére lesz szükséged.
13/18 MGéza válasza:
Ha ilyen sokat bírt a 12V ága, akkor az valami kódegány szintű szemét lehet. Fsp hexa 400+, az sokáig ki fog szolgálni.
14/18 A kérdező kommentje:
Elindult a gép van kep minden .szuperül Megy alaplapira dugva. De ha megint400wt veszek au is kevéslesz nem?bocsi a hülye kérdésért de nem.nagyon értek hozza.
2016. aug. 9. 16:52
15/18 MGéza válasza:
A tápoknál nem a névleges teljesítmény számít manapság elsősorban, han a 12V ág teljesítménye, a hexa ebben elég jó. Persze egy akyga 400w táp is lead 400w-t csak nem mindegy hogy, ugyanis ez a max combined power, tehát hogy az összes, melybe beleértve a másik két ág teljesítménye mennyi.
16/18 A kérdező kommentje:
Ez a táp jo lenne? Chieftec GPS400AA
2016. aug. 9. 18:29
17/18 anonim válasza:
Chieftec GPS400AA Régen "jónak" számított (rengeteg rossz közt), de nem ajánlom!
Egyik ismerősnél most szált el pont ez a típus, úgy hogy vitte a szünetmentesét, és még a villany órát is kiütötte.
18/18 MGéza válasza:
Nos átnézve a kínálatot ezt találtam a legjobbnak neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!