Profik segítség!?
1. Igen videokártyáravan dugva
2.enyire nem értek hozzá kifejtened legyszives? / ha ennek a kartyanak kevés akkor a regivel miért nincs kep? Egy hónapja volt mikor próbáltamigaz csikos volt mert rossz a régi kártya de most nincs semmi kep fel se villan a monitor zölden csak aram van narancssárgan es ennyi az ujjal is ugyanez a helyzet.
Kezdjük az elejéröl .
Amikor megnyomod a bekapcs gombot történik valami ? ha igen, mi ?
Egy hónapja használtad a gépet, müködött, kikapcsoltad, most ujra be akartad kapcsolni és nem megy, vagy közben csináltál vele valamit ?
A lehetőségek elég széleskörűek:
Meghalt az alaplapi pcie slot.
Meghalt a kártya(inkább nem, mivel másikkal se jó)
Meghalt a táp/nem képes ellátni árammal(típus,konfig?)
Rossz a monitor, ha alaplapi kimenetről megy, akkor nem.
Bedugtam.alaplapi kimentben ott sem működik. 1 hónapig hozza se nyúltam. Most vettem a kártyát h majd berakom es megy de ugye se kep semmi pedig 1 hónapja meg a regivel is volt csíkos kep most se ujjal se régivel nincs.
Bekapcsolom a számítógép pörög a proci hűtő videokártyán is menneka. Hutok tap is forog vinyo is adja a maga hangját aztán egy ilyen pittyenes mikt regen ilyenkor szokott bejönni a bios választási lehetőség meg ezek es a monitor is a pottyenes utánszokott felvillani most pittyenes után semmi se történik kep nincs ami meg érdekesh az eger es a billentyűzet se vilagit csak amikor bedugom felvillan es ennyi.
Nézd át a gépet , nem e mozdult el valami , nem ér e össze valami stb. a szerelés után ( mindenkivel elöfordulhat )
Ha CTRL-ALT-DEL-t nyomsz ( atól függetlenül hogy se fények a billentyüzeten se kép megváltozik a vinyó hangja ( értsd reagál rá ? )
Páróbáld meg vidkártya nélkül összerakni , hogy inditáskor elcsipogja e az alaplap a bánatát ( nincs vidikártya)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!