Arányos konfig?
Intel Core i7-6700K processzor
Be Quiet Dark Rock Advanced C1 BK014 processzor hűtő
MSI Z170A Krait Gaming alaplap
Seasonic 650W SS-X650 tápegység
MSI GTX1070 Gaming X 8G 8GB DDR5 videokártya
2 db Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4 2133MHz HX421C14FB2/8 memória
Thermaltake Overseer VN700M1W2N fekete számítógép ház
ASUS STRIX RAID PRO 7.1 PCIe hangkártya (Logitech G35 headsetet és Logitech Z-506 hangfalat tervezek használni hozzá, van értelme?)
Két monitor lenne rárakva, egy 4K játékokhoz, és egy FullHD filmnézéshez, ilyesmihez.
A másik kérdés, kell nekem az i7? Közepes mértékben gondolkoztam videószerkesztésen/vágáson.
Köszönöm a válaszokat!
Az úgy érdekes, akkor miért van az, hogy most néztem meg (csak azért is kiszedtem a 19'-ost a dobozból), és 1440p-ben megy a játék (Dirt 3 ultrán) mellette meg egy filmet néztem amit YT-ről szedtem le (sima HD film sajna VLC-vel lejátszva) és érdekes mód a megszokott 90 FPS helyett kapásból 50-ig süllyedt (mondjuk nem mintha érdekelne, mert Dirtben még a 30 FPS is elég lenne).
Akkor ez most hogy van??? O.o
Nem tudom valaki HD5450-nel játszik magason HD-ban War Thundert 60FPS-el míg nekem HD5850-nel van annyi :/
Valaki hazudik.
Nézz csak filmezés és játék illetve csak játék közben egy cpu-gpu-ram-vram kihasználtságot.
Illetve próbáld ki egy netablak+youtube videóval is párhuzamosan a játékot.
Maga a film egy p3-as gépen is elmegy, szóval nem hinném, hogy egy gépet így meg kéne akasztania.
Egyszerre nem megy az integrált és dedikált vga.
A 8pines pedig valóban 6+2 pines.
De írtam neked pár dolgot, amit a saját érdekedben fontolj meg.
Egyelőre ezeket változtattam a konfigon:
Új táp Be Quiet! 550W Dark Power Pro 11 BN250
Új hangfal Genius SW-G 1250
Új memória: 2 db Kingston 8GB DDR4 3000MHz HyperX Savage memóriamodul
És kivettem a hangkártyát.
A monitorok is kiválasztás alatt állnak, afelől még nem döntöttem, de a 4K-t biztosan hanyagolni fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!