EVGA SuperNOVA 650 G1 vagy EVGA SuperNOVA 550 G2 a jobb táp?
Figyelt kérdés
Egy gtx 1080-t működtetne, azért evga-ban gondolkodom mert a kártya is ugyanolyan márka.2016. aug. 8. 23:25
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
miért? :D, ha a kártya EVGA, akkor már miért ne lehetne a táp is ? :)
2016. aug. 8. 23:47
3/12 Amarok Tonrar válasza:
Akkor én most Asrock alaplappal, MSI VGA-val és FSP tápegységgel nagyon rosszul jártam? :P
4/12 MGéza válasza:
5/12 A kérdező kommentje:
Istenem no comment......kérdezek valmait, és nem arra válaszolna senki, hanem mindenki ír más bal....ságokat, ha esetleg azt írnátok h nem jó minőségű és ajánlanátok egyet, oké, de előtte inkább arra válaszoljatok amit kérdeztem .......
2016. aug. 8. 23:57
6/12 A kérdező kommentje:
Kössz szépen, ennyit akartam
2016. aug. 8. 23:57
7/12 MGéza válasza:
3: Ha nem nézegeted, akkor a kutyát nem érdekli :D Ez a kérdező még a jobbik eset, kevencem amikor valaki mindenhová kúler mástör logo-t akar, azt a tápnál elfogy a lóvé, vagy szimplán bedől a marketingnek hogy ha már a kedvenc márkám akkor tuti nem szar, azt szentségel hogy mitől nem működik normálisan a gamer masinája, a válaszolókat meg lepontozza :)
8/12 anonim válasza:
#1 +1 Én a Seasonic G-t venném, 27k-ért nagyon jó vétel.
9/12 anonim válasza:
Sajnos nagyon nem jó vétel a Seasonic G, a saját idejében, 4+ éve versenyképes volt, de már a Corsair Vengeance is jobb nála. Ha mindenképpen Seasonic mániás vagy, várd meg a Prime szériát.
10/12 Lord Hidan válasza:
G2 esetleg GS de a fenti super flower is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!