Jó lesz a procim mellé?
Figyelt kérdés
Asrock B85M Pro3<--- ez az alaplapom van most, később szeretnék beszerezni egy intel i5 4690K-t és húzni is szeretném. GIGABYTE GA-Z97M-D3H Ezt az alaplapot választanám majd, jó választás lenne, vagy tudtok hasonlót ajánlani/jobb alaplapot hasonló árban? Gamingre lenne használva.2016. aug. 8. 20:30
1/9 MGéza válasza:
Megfelelő tápod is van hozzá? Az ilyen kategóriás lapok mind elég megbízhatóak, nem azon fog múlni a húzás. Szerintem ossz-szorozz, mibe kerülne a húzós móka: jó tuningos táp - alsó hangon 25-30E; tuningos lap: 28-40E; jó hűtő - 15E körül, víz duplája. Szerintem vegyél inkább i7-et, főleg ha nem vagy járatos a tuningolásban, de egyébként egy nem tuningos i5 is bőven kiszolgálna téged, főleg ha egy G pentiumról készülsz felfelé váltani.
2/9 A kérdező kommentje:
Persze értem hogy nekem elég lenne egy másik i5-ös is, csak szeretnék ezzel a procival befektetni a jövőre nézve.
2016. aug. 9. 14:16
3/9 MGéza válasza:
Hát egy ilyennel nem leszel bebiztosítva a jövőre nézve is, azt figyelembe véve is jobb választás egy i7.
4/9 A kérdező kommentje:
És i7-ből melyik lenne jó? :D
2016. aug. 9. 15:19
5/9 A kérdező kommentje:
Mit ajánlasz*
2016. aug. 9. 15:19
6/9 MGéza válasza:
I7-4790-et. Úgy 20 ezerrel drágább, de nem kell mellé új lap, mondjuk a tápodat nem ismerem.
7/9 A kérdező kommentje:
egy tápcsere biztos lesz(approx 650)
2016. aug. 12. 14:59
8/9 MGéza válasza:
Hát, akkor azt cseréld a leghamarabb. Igényeidtől függ, hogy a későbbiekben milyen tápot válassz. Mivel nem tudom, milyen kártyát raknál mellé, így ajánlani így azért nem fogok. De Corsair CX széria, XFX pro, Chieftech ctg jöhet szóba minimum, esetleg Bequiet pure power tápok, vagy alsóbb kategóriás seasonicok.
9/9 A kérdező kommentje:
egy moduláris 450w-os gigabyte is jó lenne?
2016. aug. 13. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!