Kellene egy csúcskategóriás PC (főleg gamer lenne és programozás tanulásához) kijönne ez 500 000ft-ból?
Értem.
Már csak a monitor dolog lenen hátra.
Én egyszerre szeretnék játékra használni 3 monitort eképpen:
Ezt is bírni fogja a gép?
Illetve milyen monitort vegyek hozzá?
Kedves kérdező!
Ehhez már kevés a GTX-1070 is, ahogy a 1080 is. Viszont SLI-be 2db GTX-1070 alkalmas lehet erre. Annak az árát add hozzá a konfighoz.
Csak 3 ilyen monitor kb. annyiba van, mint maga a konfig. De ha erre is van keret, mehet a 1080 is sli-be.
Viszont kezd egy kicsit a fikció felé elmenni a kérdés, elején ilyesmiről nem volt szó, én amit akartam leírtam, sok sikert.
Igen, ahhoz kell az SLI. (táp elég hozzá)
De javaslom nézd meg, milyen árban van egy 3440x1440 monitor.
Illetve nem tudom, a játékok mennyire támogatják ezt az összesített széles felbontást.
Bár talán nem is éri meg... főleg hogy itt az Oculus Rift is és állítólag ebben van a jövő.
Sajnos nem vagyok jó a témában mert eddig PS2-n nyomtam de a lehető legtöbbet szeretném kihozni mind a gépből mind a monitorból amit majd veszek hozzá a jövőben.
Ehhez a GTX1070-hez egyébként milyen monitor dukál ami kihozza a gépből és a monitorból is a legtöbbet?
Pontosan, inkább egy VR szemüveg, bár az se olcsó :D
Monitorra mekkora a keret? Ez a 1070 elbír egy fullHD-nál nagyobb felbontást is...
Keretügyileg 150-re gondoltam.
Olyan nagy kell amennyire csak lehet, de ne annyira nagyot hogy torzuljon a kép. Gyönyörű képet szeretnék minden hiba nélkül. Azt hallottam hogy a hajlított jó játékokhoz, tehát lehet hajlított is pluszba.
arukeresőn nézegess, 2560x1440 (16:9) vagy 3440x1440 (21:9).
Utóbbinál már lehet némely játék alatt nem lesz meg a fix 60fps ultra beállításokkal.
Monitorok terén én se igazodok el, annyi féle van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!