GTx 1060 hoz megbízható tápot tudtok mondani 28 ezer ft ig,700w körülit?
Parancsolj. Igaz, i7+ 1060-hoz elég lenne egy 450w is, de te tudod.
Ez egy gold minősítésű minőségi táp.
Marmint 4db 1060hoz?:Dd
700W-os fsp epsilon egyebkent jol elvolt nalam a HD6970 CF + FX-6350@4.7GHz konfiggal.
700-as szerintem teljesen felesleges, én is 1060-at akarok majd venni, és az 550-es tápom bőven elég lesz hozzá, tekintve hogy ismerősömnek 1070+i7 proci+16 giga ramja van, és ő "csak" 500-asat használ. 1060-hoz nem kell 700W, SLI-be se lehet kötni, hogy indokolt legyen egy nagyobb táp. Egyébként én egy FSP 550W Raider S tápot vettem, van rá 5 év gari és ezerféle védelem, egy hátránya hogy nem moduláris.
Az FSP raider kifejezetten gyenge minőségű tápegység, már 2011-ben sem volt versenyképes. Attól, hogy 5 év garancia van rá, még nem jelenti azt, hogy magas minőséget képvisel, csak azt, hogy nem megy tönkre olyan könnyen; A feszültségszabályozása ettől függetlenül borzalmas és potenciális veszélyt jelent a többi alkatrész élettartamára. Ha már mindenképpen FSP, akkor választhatnál Hypert is, ami a raider utódja, de még ez is kifejezetten gyenge a borzalmas belső miatt és ma már van náluk sokkal jobb választás is ebben az ársávban, például pont az Antec és BeQuiet!-től, akik szintén FSP design partnerek. Jelenleg a Corsair (vengeance) és XFX (ts) modelljeik azok, amik uralják a piacot belépőszinten.
Itt vannak a professzionális tesztek, ahol látható, hogy 11,41-11,09V (!) feszültségértéket mutat 12V ágon:
Ez bőven a szabványon kívül esik és így veszélyesnek minősül. Más teszteredménye sem lett túl fényes, itt egy kis olvasmány közösségi oldalról:
Egyedül a hatásfokáról lehetett elmondani, hogy kiemelkedő volt 4 éve, ma már inkább elvárt szint. Itt vannak a Tier listek, amik a nemzetközi legnagyobb fórumokon útmutatónak számítanak azoknak, akik egyáltalán nem értenek a tápegységekhez és csak a brandet, garanciát és a hatásfokot tudják nézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!