SSD HELP? sziasztok egy 120gigás ssd-t szerenék venni és kinéztem eggyet 19ezerért de nem tudom megéri e megvenni hogy minősigi e enyipénzért vagy ha nem csak a pénz hanem alaból rá lehete mondani hogy ez egy megbízható minősigi ssd
Figyelt kérdés
:SSD 120 GB KINGSTON SATA III 2,5" SV300S37A/120G 3ÉV (Csatol felület: SATA3
Kapacitás: 120GB
Méret: 2.5"
Read/Write speed: 450 / 450 MB/s
Random 4K Read/Write: 85K / 55K )
vagy link: [link]
2014. júl. 14. 20:31
1/4 anonim válasza:
Jo az SSD es meg 3 ev garanciat is adnak! Megeri megvenni!!!
2/4 A kérdező kommentje:
köszi mert néztem h sima hdd winyó 1terabájt 17000ft és rájöttem nem kell nekem aniy mert csak wowozok meg lolozok semi más nem érdekel meg érdekelt soha, és 120giga elég siman főleg h jó netem van letölrök 1 fil 5perc aztan letörlöm szal elég ennyi hely és azt hallotam h nagyon gyors lesz a gép tőle mit gondolsz??
2014. júl. 14. 20:37
3/4 anonim válasza:
Vedd meg nyugodtam az SSD és nagyon hasznos dolog, a legrégibb, csigalassú gépekből is álomsebességet varázsol elő. Kb 20mp a bekapcsolás, nincs töltögetés, azonnal megnyílnak a rátelepített programok, nem melegszik és hangtalan.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, nem tudod a STREAM jobb lesz tőle?
2014. júl. 14. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!