Tracer márkájú egér és billentyűzet?
Figyelt kérdés
Találtam egy gaming egeret és hozzá billentyűzetet 56 ezer forintért, valami Tracer a márkája. érdemes lehet megvenni?2016. aug. 7. 10:36
1/7 A kérdező kommentje:
BOCSÁNAT ELÍRTAM 6 EZER FORINT
2016. aug. 7. 10:37
2/7 anonim válasza:
a "gamer" billentyűzetnél 20 ezer felett kezdődik, az egérnél meg 10-15 ezer felett.
De ha azt veszed, legalább lesz rajta matrica, hogy gémör, hát érted, ez gémör Pistám, ez akkor biztos jó!
Ennyi pénzért egy mezei billentyűzetet vegyél, amin vannak multi gombok (videó indítás, hang szabályozás stb), ez úgy 1500 Ft, mellé egy normális kis irodai egeret, Logitech, stb. márkával.
Vagy vegyél egér+bill kombót, 2-3 ezerért már kapni.
3/7 A kérdező kommentje:
6 gombos az egér.
nekem tetszik megveszem.
2016. aug. 7. 15:51
4/7 anonim válasza:
Te használod, ha tetszik vedd meg, ennyi :)
5/7 A kérdező kommentje:
Megvettem atracer pakkot, az egérbe negyon tetszik, hogy van rajta olyan funkció, hogy vissza tudomtekerni avideót, vagy előre :D
2016. aug. 8. 21:42
6/7 anonim válasza:
Ezért aztán megérte kidobni egy csomó pénzt.
7/7 A kérdező kommentje:
Ezért a hozzászólástért megérte kidobni pár percet :D
2017. jan. 21. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!