Hardveraprón találtam egy hirdetőt, aki új, bontatlan termékeire garanciát vállal? Bonyolult, többi lent.
Elnézést, ha rossz kategóriába tettem, úgy gondoltam itt értenek ehhez a legtöbben!
Tehát, a hirdető azt állítja, hogy a garanciája nem kiskerbe szól, hanem magához az eladóhoz. Ez valami új átverés, vagy ez "legit"? Állítása szerint ha gondom van a termékkel, hozzá viszem vissza, ő pedig intézi a többit. Csinált már valaki ilyet? Megbízzak az eladóban? Csak pozitív commentje van, de olyat nem láttam, ahol a gariztatást intézték volna, csak, hogy a termék rendben működik.
köszönöm a segítséget
Elég sokan vannak így, pl Cole86, LeC meg társaik.
Ők külföldről egyből a gyártótól rendelnek, így nem magyar bolton át megy, hanem ha visszaküldöd nekik és ők egyből a gyártói szervizhez postázzák (Amerikába, vagy ahonnan jött).
Szóval nincs ebben semmi ördöngösség. Viszont gyártótól kapott számla meg eladónál van (akitől te veszed) ezért csak ők tudják intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!