Szerintetek ez jó gép?
"Multi PC" Gigabyte GA-M720-US3 alaplap, AMD X2 245 processzor, 2GB/1066 MHz memória, 500GB Sata2 winchester, DVD író, Geforce 9500GT 1GB/DDR3 videókártya, miditorony, Gigabyte 550W tápegység. Ajánlott irodai felhasználásra, internetezéshez, tervezéshez, multimédiás alkalmazásokhoz (zene és videoszerkesztés), 1-2 éves játékokhoz. Az újabb 3D játékok futtatása is lehetséges, kisebb felbontással.
[link] <-itt talaltam! Ilyen 100.000 ftér szeretnék 1 gépet! Nem kell semmi más hozzá(monitor, egér stb.) Szerintetek ez megér ennyit? Illetve van más oldal valami üzletről ahol lehetne venni gépet? győrben. Ja és elfutna rajta monnyuk a gta 4 vagy cod 4 ? szerintem simán, de azért kiváncsi lennék a ti véleményetekre is nehogy a végén átverjenek :D Ennél drágábbat nem vesznek a szüleim! Előre is köszi:D
A 9500GT rendkívül gyenge kártya, az adatok alapján, amit itt:
ellenőrizhetsz. Személyes tapasztalataim nincsenek vele kapcsolatban, de akkor már inkább egy 9600GT, vagy egy ATI HD4750 vagy HD 4770. Ezekkel a kártyákkal sem vagyok biztos benne, hogy pl.: a GTA4 simán fog futni, de mindenképpen jobb választás, mint a 9500GT. Tényleg nem minden a kártyára passzírozott memória mennyisége...
Ilyen kész konfigurációt soha, de soha ne vegyél, mert úgy átbasznak, hogy észre sem veszed.
GTA IV... Eleve a 4 magos procit szereti ( a gépigény szerint elég 2 vagy 3 magos is, de olyan szarul csinálták meg ezt a játékot hogy még vmelyik 4 magoson is szaggat), nem a kétmagosok legalját.
És vga-nak meg felesleges 1 gigás, van olyan 256mb-os vga, ami lekörözi az 1 gigásat. De amúgy nem olyan rossz az a vga, 2 éves játékokra tényleg jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!