Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez jó gép?

Szerintetek ez jó gép?

Figyelt kérdés

"Multi PC" Gigabyte GA-M720-US3 alaplap, AMD X2 245 processzor, 2GB/1066 MHz memória, 500GB Sata2 winchester, DVD író, Geforce 9500GT 1GB/DDR3 videókártya, miditorony, Gigabyte 550W tápegység. Ajánlott irodai felhasználásra, internetezéshez, tervezéshez, multimédiás alkalmazásokhoz (zene és videoszerkesztés), 1-2 éves játékokhoz. Az újabb 3D játékok futtatása is lehetséges, kisebb felbontással.

[link] <-itt talaltam! Ilyen 100.000 ftér szeretnék 1 gépet! Nem kell semmi más hozzá(monitor, egér stb.) Szerintetek ez megér ennyit? Illetve van más oldal valami üzletről ahol lehetne venni gépet? győrben. Ja és elfutna rajta monnyuk a gta 4 vagy cod 4 ? szerintem simán, de azért kiváncsi lennék a ti véleményetekre is nehogy a végén átverjenek :D Ennél drágábbat nem vesznek a szüleim! Előre is köszi:D

2010. ápr. 18. 16:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Akkor meg nincs miről beszélni,bementek az egyik ilyen csodaboltba, megvesztek egy előre fóliázott csodagépet, aztán következő héten meg felteszed a kérdésed: "Miért nem fut a gépemen a következő játék...". Az a gép COD4 közepes beállításokkal még elbír, GTA4 meg talán alacsonyan. Az újabb játékokkal pedig szerintem ne próbálkozz, és nem ér meglepetés. :)
2010. ápr. 18. 17:26
 12/21 A kérdező kommentje:
mind1 haggyuk, majd meglátom hogy milyen lesz.
2010. ápr. 18. 17:42
 13/21 anonim ***** válasza:
50k ból ki tudsz hozni egy olyan gépet amit saját magad raksz össze, az lesz benne amit te jónak látsz. Sokkal jobban megéri mint egy ilyen gépet megvenni. Szerintem.
2010. ápr. 18. 17:48
 14/21 anonim ***** válasza:

A 9500GT rendkívül gyenge kártya, az adatok alapján, amit itt:

[link]

ellenőrizhetsz. Személyes tapasztalataim nincsenek vele kapcsolatban, de akkor már inkább egy 9600GT, vagy egy ATI HD4750 vagy HD 4770. Ezekkel a kártyákkal sem vagyok biztos benne, hogy pl.: a GTA4 simán fog futni, de mindenképpen jobb választás, mint a 9500GT. Tényleg nem minden a kártyára passzírozott memória mennyisége...

2010. ápr. 18. 17:52
 15/21 anonim ***** válasza:

17:48-nak:

50k-ból???

2010. ápr. 18. 17:53
 16/21 anonim ***** válasza:

Igen. Használtan.

17:48 voltam

2010. ápr. 18. 18:06
 17/21 anonim ***** válasza:

Ilyen kész konfigurációt soha, de soha ne vegyél, mert úgy átbasznak, hogy észre sem veszed.

GTA IV... Eleve a 4 magos procit szereti ( a gépigény szerint elég 2 vagy 3 magos is, de olyan szarul csinálták meg ezt a játékot hogy még vmelyik 4 magoson is szaggat), nem a kétmagosok legalját.

És vga-nak meg felesleges 1 gigás, van olyan 256mb-os vga, ami lekörözi az 1 gigásat. De amúgy nem olyan rossz az a vga, 2 éves játékokra tényleg jó.

2010. ápr. 18. 20:36
 18/21 A kérdező kommentje:
am meg neztem youtubeon videokat ezzel a videokarival es siman ment a gta 4 mondjuk annyi hogy 3-4 gbos rammal jacottak! hat mind1, ha nem fog menni akk megszivtam!
2010. ápr. 18. 21:14
 19/21 A kérdező kommentje:
am 3. irom asszem, hogy reszletre vesszuk!nem tudjuk maskepp venni! szal NEM tudunk altalunk osszerakott gepet venni!!!!!! csak egy ilyen konfiguraciot! es ertem hogy nem kell 1gbos videokartya! de nem biztos hogy ezt fogjuk venni! ez volt fent a neten! megnezzuk mas uzletekben is még, es ha nem talalunk jobbat akkor marad ez!
2010. ápr. 19. 21:00
 20/21 anonim válasza:
Jól ismerem a boltot, ha kell, más alkatrészeket is beletolnak neked. Szerintem is jobb lenne bele egy ati kártya akár csak 512 rammal, beszéld meg velük, 100ból mi jönne ki.
2010. ápr. 21. 12:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!