Szerintetek ez jó gép?
"Multi PC" Gigabyte GA-M720-US3 alaplap, AMD X2 245 processzor, 2GB/1066 MHz memória, 500GB Sata2 winchester, DVD író, Geforce 9500GT 1GB/DDR3 videókártya, miditorony, Gigabyte 550W tápegység. Ajánlott irodai felhasználásra, internetezéshez, tervezéshez, multimédiás alkalmazásokhoz (zene és videoszerkesztés), 1-2 éves játékokhoz. Az újabb 3D játékok futtatása is lehetséges, kisebb felbontással.
[link] <-itt talaltam! Ilyen 100.000 ftér szeretnék 1 gépet! Nem kell semmi más hozzá(monitor, egér stb.) Szerintetek ez megér ennyit? Illetve van más oldal valami üzletről ahol lehetne venni gépet? győrben. Ja és elfutna rajta monnyuk a gta 4 vagy cod 4 ? szerintem simán, de azért kiváncsi lennék a ti véleményetekre is nehogy a végén átverjenek :D Ennél drágábbat nem vesznek a szüleim! Előre is köszi:D
1gb ddr3 gyenge????? nekem most van ddr1 128 mb és nagyon gagyi, alig találok már olyan játékot ami elmenne rajta!
Am mihez gyenge? a 2 játékhoz vagy úgy alapból?
Előre összerakott gépet nem veszünk, csak ha minden kötél szakad. :) Győrben a Bitbolt és mellette pár méterre BestByte rendelkezik a legjobb árakkal. Előbbinek megvan még az az előnye hogy van külön webáruházuk is, ahol pár forinttal még olcsóbbak az alkatrészek, így megrendeled ott, kiviszik a boltba, és ott meg kéred az összeszerelést. Hitelről nincs infóm..
..
A fenti gép sem rossz, de valóban inkább irodai és multimédiás felhasználásra való, komoly játékra semmiképp.
Egy VGA teljesítményét sosem (na jó.."általában nem") a fedélzeti memória mennyisége határozza meg. Az csak "parasztvakítás" és ahogy láthatod még működik is, te is azon akadsz ki, hogy miért lenne gyenge egy 1 GB-os VGA. Azért mert jó ha 512, de inkább 256 MB ram-ot képes használni a kártya, mert egyszerűen nincs akkora számoló kapacitása, hogy 1 GB-nyi adatot el kelljen raktároznia.
Ráadásul most, hogy az ATI jóval olcsóbban kínálja a kártyákat, a kereskedők minden PC-be nVidia-t tesznek, mert felhalmozták őket, és másképp nem tudják elsózni.
Kicsit utána néztem.
Alaplap 15.600
Proci 15.000
Videókari 15.000
Vincsi 12-13.000
Ram 14-15.000
+még a Dvd író
Gta 4hez szerintem kevés lesz a ram, bár még nem játszottam vele. Csak hallottam... Cod4 szerintem futna rajta.
Lingvin.hu
és a gugliba nézz szét! megéri..
Egyszerűbben írom. Van rajta 1 GB RAM, de csak 256 MB-ot használ belőle. Azért van rajta 768 MB-tal több, hogy az olyan Pistikék, mint te megvegyék mert ez "jujj de frankó egy gigás káártya".
/Ez pont olyan, mint manapság azért vesznek meg monitorokat, mert 2ms-al kisebb a késleltetése. Hogy mekkora a felbontása, vagy milyen a kontrasztaránya, azt nem nézik... Vagy olyan, mint amikor megveszik a fix fókuszos 12 Mpixeles fényképezőt ("tizenkétmillió képpont vazzeg"), aztán csodálkoznak, hogy a szomszéd 6 Mpixeles gépén még zoom is van (hoppá).. De sorolhatnám még, rengeteg példa van./
Egy a lényeg, gyakran a kevesebb több!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!