Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A számítógép úgy elindul ha...

A számítógép úgy elindul ha csak az alaplap van bent és az össze van kötve a táppal?

Figyelt kérdés
Mert én összekötöttem és el akartam indítani a gépet hogy menjenek a ventilátorok a gépben.
2016. aug. 5. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Tehát úgy akarod elindítani, hogy semmi nincs benne csak az üres lap és a ventik vannak rákötve és az egész rá van kötve a tápra.

gratulálok....

Nem tudok róla, hogy kárt okoznál-e így a gépben, de ha igen akkor sok szerencsét hozzá....

2016. aug. 5. 23:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a bekapcsológomb-ra is rá van kötve, akkor elvileg a bios-ig el kell jutnia.
2016. aug. 5. 23:36
 3/7 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
100%
Hát ramok és proci nélkül sípolni fog, nem fogod elrontani de a ventillátorok elfognak indulni ha rá vannak kötve. Ha a tápra vannak kötve akkor a 24 pines ATX-en asszem a zöldet kell egy feketével összeérinteni, mondjuk egy gémkapoccsal.
2016. aug. 5. 23:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Rákötöttem mindent úgy ahogy az alaplap könyvébe is volt de nem csinál semmit a gép
2016. aug. 6. 00:30
 5/7 Hominida ***** válasza:
Esélyes, hogy processzor nélkül nem fog mozdulni.
2016. aug. 6. 01:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2016. aug. 6. 01:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Proci biztos kell, hogy valami képet adjon, de az enyém ram nélkül sem hoz be semmit
2016. aug. 6. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!