Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Aida 64 és grafikus driver...

Aida 64 és grafikus driver összeakadt?

Figyelt kérdés
Vettem egy dell 7559-öt tegnap. mindent felraktam, majd amikor filmet kezdtem nézni elkezdett beszaggatni és a hang is. Leszedtem a grafikus drivert és jó lett. Utána 3 féle verziót próbáltam,de egyikkel se volt jó. Támadt egy ötletem mert a friss windows telepítés után, valamelyik program telepítést követően újra elkezdte a filmekkel ezt. Idegbajt kaptam már, majd gondoltam egyet... Az aida 64-el folyamatosan monitoroztam a cpu hőfökot, gondoltam akár még ez is okozhatja a problémát, mivel integrált hd 530 van a laptopban (játékra gtx 960m). leszedtem az aidát és ismét jó lett minden. Egyszerűen nem bírja egymást a két program, vagy hogy lehet ez?

2016. aug. 3. 22:36
 1/10 Hominida ***** válasza:
Az Aida64 monitorozásra kicsit durva. Próbálj ki mást: HWMonitor, Speccy, EasyTune 6.
2016. aug. 3. 23:43
 2/10 A kérdező kommentje:
De ha az aida megy es nincs fent grarikus driver, akkor jo a filmeknel. Gondolom valamiert nem szeretik egymast.
2016. aug. 4. 00:57
 3/10 Hominida ***** válasza:

Milye grafikus driverről van szó? A videókártya driveréről? És tudsz vele filmet nézni?

Ha választani kellene, akkor az Aidát áldozd fel, gondolkodás nélkül, de egyelőre itt valami nem stimmel.

2016. aug. 4. 01:56
 4/10 A kérdező kommentje:

Intel hd 530 (I7 6700HQ integralt cpuja)

Nyilvan már nem érdekel az aida, mivel már jó. Szerintem hardveres hiba nem lehet, mert igy minden oké. A driver es az aida kozul ha csak egyik van fent akkor jo, nyilvan a driver kell. Cpu 10%on ment max akkor amikor akadozott a film, szóval nem hiszem, hogy hardveres hiba.

2016. aug. 5. 07:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Integrált vgaja **
2016. aug. 5. 07:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Es Windows ujratelepites utan is akadt ha a 2 szoftver egyszerre volt fent. Remélem annyirol volt szó, hogy a 2 program nem szereti egymást. Tegyük hozzá, hogy hackelt volt az aida es a hackeles után hallottam először egy rendszerhangbol, hogy ez megint akadozik.
2016. aug. 5. 07:54
 7/10 Hominida ***** válasza:
Ez alapján könnyen lehet, hogy az Aida a hibás. Talán a crack, talán csak valami programhiba. Szedd le, pusztítsd el, úgyis csak akkor veszi elő az ember, ha valami gond van a géppel. Csinálj egy teljes riportot, tedd félre, és azt nézd meg, ha valami adat kell a jövőben. Monitorozásra meg van más, szerencsére.
2016. aug. 5. 19:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Persze, most jó minden nyilvan hagyom így. Elozo asztali gepemen is ez az aida ment, de jo volt, ott ugye mas driverek voltak. Igazából csak meglepett a dolog, még szerencse, hogy rajottem, hogy ez a baj, mert sose gondoltam volna.
2016. aug. 6. 09:27
 9/10 Hominida ***** válasza:
Hát, ha a meglepetésben akarnánk versenyezni, akkor szerintem én nyerek, tegnap tudtam meg, hogy az i3-as processzorhoz a Windows 7 nem használható, és ezért szarakodok a telepítéssel négy napja. :-((
2016. aug. 6. 17:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát, az is jó buli lehet.. :D
2016. aug. 7. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!