EVGA 600B 600W 80+ Bronze táp elég lenne egy i7-6700k, GTX 1080-as confighoz? (nem terveztem oczni)
Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 22:29
2/5 anonim válasza:
Bőven elég. De minek veszel akkor K-s processzort?
3/5 A kérdező kommentje:
később, talán évek múlva tuningolnám, de akkor gondolom nagyobb táp kéne neki,
2016. aug. 3. 22:42
4/5 anonim válasza:
Ha nem is nagyobb de stabilabb mindenképp.Ha már megvan a táp akkor elég lesz ha még nem vetted meg ajánlom figyelmedbe A "Corsair Vengeance Series V500" [link] Egy nagyon megbízható és stabil táp (nagyot tarolt most a táp piacon) emellett pedíg "viszonylag" olcsó! Tehát Ha még nincs meg a táp én ezt ajánlanám evvel még akár az OC is beleférne!
5/5 anonim válasza:
A Corsair CX450M a GTX 960, i5-4690K, pár vinyó, 2x8GB RAM, ventik és amint játszani kezdte a gép restartolt. Vettem egy Zalman GLX 700 wattosat és azóta nincs gond SLI-ben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!