Elég egy FSP Hyper 600w I7 6700 és r9 280x hez?
Figyelt kérdés
Csíkozüdik a böngésző meg játéknál egy kis helyen kockásodik, és összeomlik. Lehet ez a táp problémája?2016. júl. 31. 12:14
1/8 anonim válasza:
Hogy a viharba ne lenne elég ?
Inkább a kártya döglődik.
2/8 Lord Hidan válasza:
Én inkább a videókártyára tippelnék
3/8 A kérdező kommentje:
Driver hiba nem lehet?
2016. júl. 31. 12:16
4/8 anonim válasza:
A Hyper nem épp a legkiválóbb széria, de azért biztonságban van vele a gép. Ez inkább VGA problémának tűnik. Esetleg túlmelegedés?
5/8 A kérdező kommentje:
nincs. Felraktam a kártyát max hűtésre de és max 55 C os de akkor is csinálja, sőt egyre sűrűbben
2016. júl. 31. 12:20
6/8 anonim válasza:
ha csíkozódik a kép, akkor a videokártya valamelyik szabályzó kondija szállt el, ha garanciális küldd vissza.
7/8 anonim válasza:
Dehogyis, ha csíkozódik vagy nincs kép ilyesmi, akkor az a gpu-nyák közötti kapcsolat hibájára utal. A sokszáz kis óngolyó, ami a kapcsolatot biztosítja, rideg és a melegedés-lehűlés hatására törik.
Van rá házi módszer (sütőbe megmelegíteni 230fok fölé) de azt nem ajánlom. Nekem van sokkal jobb házi megoldásom annál, kb. 50% eséllyel lesz tartósan jó. De majd akkor keress priviben, ha már használhatatlan a kártya.
De ha garis, akkor gariztasd.
8/8 |Orfeusz| válasza:
BIOS-t frissíts, mielőtt szervizbe küldöd. Lehet, hogy csak az a baj. Meg ha van másik géped, vagy közel lakó haverodnak gépe, tedd át a kártyát és csinálj rajta stress testet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!