Milyen tápot érdemes venni ehhez a géphez?
Sziasztok.A múltkor tönkrement 1 év után az fps tápegységem(fsp raider 550 watt).Most gondolkodom,hogy veszek megint 20 ezer forint körül egy 550 wattosat.
Viszont egy ismerősöm azt mondta,hogy azért ment tönkre a táp mert nem bírta el a számítógépem.Mennyi igazság lehet ebben?
Ez a gépem:
Gigabyte GA 78LMT S2P v4 alaplap
Amd fx 4300 processzor
2x8 GB ddr3
geforce gtx 950 strix kártya
2 terás winchester és egy zalman z11 ház
Úgy gondoltam,hogy most egy corsair tápot veszek mert azt olvastam egész jók.
Nem lenne elég az 550-es tápegység?
"azért ment tönkre a táp mert nem bírta el a számítógépem"
Na, szerencsére léteznek még ilyen képzett elektronikai műszerészek. Csak már majdnem elröhögtem magam.
FSP raider mindig is veszélyesnek minősült, többek közt azért, mert még MOV is hiányzott belőle. Ezért van minden külföldi fórumon a feketelistán. Egyébként előfordul, hogy a tápegységek tönkremennek, ezzel nem tudsz mit csinálni.
Jelen pillanatban a Corsair Vengeance 400W sikerült a legjobban, és amíg 17 ezerért a piacon van, nem igazán van értelme más tápegységet választani, mert hasonló minőséget képvisel, mint az RMx szériája.
Egyébként ha lentebb adod, akkor is minimum ezek közül kellene választani:
Antec Earthwatts
Antec High Current Gamer
Cooler Master GM
Corsair új CX
Cougar GX v3
Enermax Triathlor ECO
EVGA SuperNOVA GQ
Fractal Design Integra M
FSP Hydro X
NZXT Hale82 v2
Seasonic S12II
Seasonic M12II
Super Flower FX Bronze
Super Flower Silver Green FX
Super Flower Golden Green HX
Thermaltake EVO Blue
XFX TS Bronze
XFX TS Gold
Zalman EBT
XFX TS 550 Gold. iponon 23 db ezres, és remek táp.
Ha jót akarsz, ez vedd. Vagy amiket az előzzem szóló is írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!