Ehhez a PC-hez mit szóltok? Érdemes megvenni?
LINK:
Tehát darabonként raktam össze ahogy itt ajánlották, és így jutottam erre. Nézzétek meg, bíráljátok, adjatok tanácsot hogy összepasszolnak-e a dolgok benne, illetve ha tudtok jobbat valamiből, akkor írjátok le! Üdv!
ugyan, a billentyűzet, egér stb nem számít, a grafikus komponensek legyenek minőségiek :D
A monitornak viszont utánanézek...
Ragaszkodsz a szlovákiai vásárláshoz?
Fullhd-ra ne vegyél 980ti kártyát, egy r9 390 8gb bőven elég, a megmaradó 100E-ből meg inkább évente frissítsd (régit eladod garival, hozzáteszel belőle és megveszed az újat, pl. fél év múlva kinn lesznek az új amd/nvidia kártyák)
SSD-ből 500gb példányok már jó áron vannak, az elég játékra. Windows-nak fölösleges.
Az egér/billentyű/füles elég gagyinak tűnik a gép többi részéhez képest.
Monitorból is inkább nagyobbat és IPS kijelzőset, akár kicsit nagyobb felbontásút is. (pl. 2560x1080)
Néztem IPS monitorokat, és hát... Drágák :D Vagyis drágábbak mint amit elképzeltem, így is sokat fogok költeni, nem tudom hogy meg-e vegyem az IPS-t. Amugy jelentősen jobb a kép benne mint az általam választottnál? Mert ha nem inkább maradok annál...
Ja és persze más véleményét is el akarom olvasni!!!
4-ös: mért ne vegyek FullHD-ra 980Ti-T? hisz az nagyon erős annak nem számít semmilyen HD...
Ja és igen, szlovákian veszem meg, mert magyarból nem szállítanak ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!