Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy ilyen régi hardveren a...

Egy ilyen régi hardveren a Windows 10 vagy a Windows 7 lenne a gyorsabb?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy a Windows 10 jobb és gyorsabb normális 2 magos gépeken is, de egy ilyenen a WIN 7 vagy a Win 10 lenne jobb?

Processzor: AMD Athlon 64 X2 4000+ (2.0 Ghz)

Alaplap: GIGABYTE GA-M61PME-S2P

Ram: 2*2 Gb DDR2

Videokártya: Gigabyte GT 130 768 Mb

A Win 10 alatt jobban futnának egy ilyen gépen játékok mint mondjuk Win 7 alatt?

(tudom, hogy gyenge sz.. a gép, de a régi játékok jobban futnának vagy ott nincs jelentősége?)

2016. aug. 1. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Hááááááát.

Egyik rosszabb lenne mint a másik, hogy melyik melyik azt már a név elemzéséből is levonhatod.

Ja és Win10-nél még problémás a régi játékok futtatása, pl Win 8.1-en még ment a Star Wars Battlefront 2, Win10-el akárhogy próbálkozok, nem jön össze... Vagyis elindulni már elindul de melegfelvonulás lett a képernyőből kb.

2016. aug. 1. 19:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi. ment a hasznos. :)

Még jöhetnek a vélemények, saját tapasztalatok. :)

2016. aug. 1. 20:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Tettem már win10-et hasonló gépre. Elég szépen vitte.
2016. dec. 4. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!