Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ilyen a kijelző?

Miért ilyen a kijelző?

Figyelt kérdés

Egy Asus laptopról lenne szó.

Az a hibája, hogy befagy a kijelző, elszineződik, elszemcsésedik, de ha kicsit megfeszítem a kijelzőt amikor felhajtom, akkor tökéletes a kép. Amint elengedem a kezemmel, újra befagy.

Ha rádugok egy monitort, akkor tökéletesen adja a képet, akár le, vagy fel hajom a monitor kijelzőjét.

Mi lehet a gondja?

2016. aug. 1. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:

panel.

Megoldás egy szó:

Szervíz....

2016. aug. 1. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
elromlott. kijelzőt kell benne cserélni, mert csak a kifejtett erő hatására érintkezik valami belső adatkábel.
2016. aug. 1. 13:43
 3/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, egyértelmű volt számomra, hogy szervíz, csak szeretném tudni, hogy körülbelül mire számítsak.

ilyenkor teljes kijelzőt kell cserélni, vagy külön lehet a kábelt is?

2016. aug. 1. 13:47
 4/7 anonim ***** válasza:

komplett kijelzőpanelt cserélnek.

eBayen 30-60 EUR egy ilyen panel ára, valamennyit rádobnak, plusz szerintem 3-5 óra munkadíjat. nem tudom mennyire új a gép, de lehet, hogy nem is éri meg szervizzel kicseréltetni. ha főleg asztalon használod, jó lehet a külső monitoros megoldás is, de én azt szoktam javasolni, hogy adják el valami használt infós boltnak (ne túl olcsón, a csere után tulajdonképpen megint hibátlan lesz a gép) és vegyenek egy újat. 100-120 ezerért már egész használhatóakat kapni.

2016. aug. 1. 13:52
 5/7 A kérdező kommentje:
2 éves, meg vagyok elégedve a teljesitményével, ezért mindenképp meg szeretném tartani. lecsekkolom, hogy garanciás e még, remélem kicserélik ha igen... :)
2016. aug. 1. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
győrben tudnék ajánlani korrekt áron dolgozó megbízható szakembert.
2016. aug. 1. 14:00
 7/7 A kérdező kommentje:
most működik, akár hogy mozgatom a kijelzőt.... :D bár ahogy mozgatom néha beugrik egy szemcsés kép
2016. aug. 1. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!