Miért ilyen a kijelző?
Egy Asus laptopról lenne szó.
Az a hibája, hogy befagy a kijelző, elszineződik, elszemcsésedik, de ha kicsit megfeszítem a kijelzőt amikor felhajtom, akkor tökéletes a kép. Amint elengedem a kezemmel, újra befagy.
Ha rádugok egy monitort, akkor tökéletesen adja a képet, akár le, vagy fel hajom a monitor kijelzőjét.
Mi lehet a gondja?
panel.
Megoldás egy szó:
Szervíz....
köszönöm a válaszokat, egyértelmű volt számomra, hogy szervíz, csak szeretném tudni, hogy körülbelül mire számítsak.
ilyenkor teljes kijelzőt kell cserélni, vagy külön lehet a kábelt is?
komplett kijelzőpanelt cserélnek.
eBayen 30-60 EUR egy ilyen panel ára, valamennyit rádobnak, plusz szerintem 3-5 óra munkadíjat. nem tudom mennyire új a gép, de lehet, hogy nem is éri meg szervizzel kicseréltetni. ha főleg asztalon használod, jó lehet a külső monitoros megoldás is, de én azt szoktam javasolni, hogy adják el valami használt infós boltnak (ne túl olcsón, a csere után tulajdonképpen megint hibátlan lesz a gép) és vegyenek egy újat. 100-120 ezerért már egész használhatóakat kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!