Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti ki szoktátok kapcsolni a...

Ti ki szoktátok kapcsolni a gépet, ha vihar van és villámlik?

Figyelt kérdés
2016. aug. 1. 00:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, mert társasházban lakok, és van villámhárító, így kicsi az esélye, hogy kárt tesz a gépben egy villámcsapás.
2016. aug. 1. 00:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Én sem, mert családi házban lakom és van villamharito, túlfesz védelem / levezetes. Kabelnetem van, ha nagyon villamlik a közelben akkor a routerbol kihuzom a coaxot, az az egyetlen vezeték ami veszélyt jelenthet egy biztonságos lakásban/hazban. (Vagy épp bármi ami kívülről ellenőrizetlenül jön be, telefonkabel is peldaul)
2016. aug. 1. 00:39
 3/10 Lord Hidan ***** válasza:
Régen mindig kikapcsoltam és kihúztam mára már nem érdekel eddig nem volt baj most se lesz
2016. aug. 1. 00:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Csak szólok, hogy a modern gépeket nem lehet kikapcsolni!

Csak a kihúzás segít valamit, de ugye ez minden vezetékre vonatkozik!

De inkább szerezz be túlfesz. védelmet.

Amúgy havonta van a kérdés - nem lett volna egyszerűbb visszaolvasni?

2016. aug. 1. 01:15
 5/10 anonim ***** válasza:
A szervizesek szerint a leggyakrabban a netkábelen keresztül szokott áthúzni az áram, azt szoktam kihúzni.
2016. aug. 1. 07:31
 6/10 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Én mindig kihúzom. Egy kis alföldi porfészekben lakom 5000 fővel. És nincs villámhárító.
2016. aug. 1. 10:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Inkább szereltess villámhárítót, mert megrázhat téged is, és kigyulladhat a házad. Szerintem nem érdemes ezzel játszani.
2016. aug. 1. 11:17
 8/10 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Nem magas ám. Egy emeletes kis ház. És a 2. házzal arrébb van 1 óvoda. Azon van villámhárító.
2016. aug. 1. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:
A mi régi házunk teteje azért gyulladt ki, mert hibás volt a villámhárító szigetelése. A biztosítós szerint jobban jártunk volna, ha egyáltalán nincs villámhárító.
2016. aug. 1. 13:04
 10/10 anonim ***** válasza:

"2. házzal arrébb"

Az már semmit nem ér! Esernyőszabály...

És a #9-nek is igaza van, tehát legalább évente ellenőriztetni kell.

2016. aug. 1. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!