Megéri most ps4-et venni?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék venni ps4-et de hallottam, hogy ősszel jön az új ps4 neo ami erősebb lesz és nem sokkal drágább. Szerintetek megéri rá várni, vagy inkább most vegyek egy ps4-et? Mert azt ígérik, hogy 1080p @ ultrán viszi majd a játékokat 60fps-el, és 4k-ban is hozza a stabil 30-at majd. Viszont nekem efelől elég nagy kétségeim vannak, szerintem nem lesz akkora durranás és úgy érzem, hogy akkor hiába vártam pár hónapot. Most ugye a PS4 96000 Ft ami gondolom nem megy lejjebb a neo megjelenése után se....
Köszi az értelmes válaszokat:)
2016. júl. 30. 19:51
1/3 anonim válasza:
Hat valamit csak megy lejjebb de az hogy 1080p be ultran 60fps sel nem fog az menni pc be egy olyan gep kb 250 ezer vagy 300
2/3 A kérdező kommentje:
Aha, az a 60fps-es dolog szerintem is túlzás, amúgy itt olvastam róla [link]
2016. júl. 30. 19:59
3/3 anonim válasza:
Hat nem hiszem azert egy gta v fullon 60 fps sel vagy egy wicthert nem fog elvinni de ha igen akkor szerintem veszek egyet meg ugyis hogy jatekot is venni kell hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!