Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megéri most ps4-et venni?

Megéri most ps4-et venni?

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék venni ps4-et de hallottam, hogy ősszel jön az új ps4 neo ami erősebb lesz és nem sokkal drágább. Szerintetek megéri rá várni, vagy inkább most vegyek egy ps4-et? Mert azt ígérik, hogy 1080p @ ultrán viszi majd a játékokat 60fps-el, és 4k-ban is hozza a stabil 30-at majd. Viszont nekem efelől elég nagy kétségeim vannak, szerintem nem lesz akkora durranás és úgy érzem, hogy akkor hiába vártam pár hónapot. Most ugye a PS4 96000 Ft ami gondolom nem megy lejjebb a neo megjelenése után se....

Köszi az értelmes válaszokat:)

2016. júl. 30. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Hat valamit csak megy lejjebb de az hogy 1080p be ultran 60fps sel nem fog az menni pc be egy olyan gep kb 250 ezer vagy 300
2016. júl. 30. 19:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Aha, az a 60fps-es dolog szerintem is túlzás, amúgy itt olvastam róla [link]
2016. júl. 30. 19:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Hat nem hiszem azert egy gta v fullon 60 fps sel vagy egy wicthert nem fog elvinni de ha igen akkor szerintem veszek egyet meg ugyis hogy jatekot is venni kell hozza
2016. júl. 30. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!