Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rakjatok már össze nekem egy...

Rakjatok már össze nekem egy hardver listát, amit megvehetek?

Figyelt kérdés

Kellene egy olyan monitor, ami széles, 2 ablakban lehet egymás mellett pl. netezni. Van olyan program, ami kettéosztja a képernyőt vagy ilyesmi? Persze a legolcsóbban, ami létezik és IPS paneles.

Aztán gépháznak valami letisztult, kicsi és olcsó.

Tápnak pedig valami hatékony és olcsó.

Az egészre van kb. 300.000. Játékok nem érdekelnek. Valami gyárinál különb procihűtő sem ártana.

Csak olyan írjon aki ért hozzá és szívesen segít, ha nincs jobb dolga.

Torrentezni szoktam, olyan 2Tb elég lehet, csak megbízható legyen.

2016. júl. 30. 15:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az a ház is jó ha tetszik, csak esetleg gondolj a jövőre is, valamint arra, hogy ha ezt választod akkor méretben nem igen tudsz terjeszkedni ha ezt választod.

Maga a ház jó, félreértés ne essék az előbbi mondatom által!

Nem tudom milyen ízlésed lehet de ezt a Bifenixet elnézve nem kell neked a csicsa, elég a szép letisztult kinézet is.

Erre én hirtelen egy Fractal Desing Core 2500-at javaslom, de nézelődök még, hogy 20 ezer környékén milyen házak vannak még amik elég tágasak a jövőbeni fejlesztésre nézve.

Tudod van 3 "kategória" (bocs most nem jut eszembe jobb szó).

1."Beleteszem azt jó van az úgy!"

2."Feleljen meg pár kritériumnak azt annyi!"

3."Feleljen meg az elvárásaimnak, és akár 2 vagy 3 konfig is legyen benne elhelyezhető!"

Úgy sacc/kb ha végig gondolod melyik a legjellemzőbb rád?

2016. júl. 30. 20:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát azért nézzen ki valahogy, illetve ne legyen túl nagy.
2016. júl. 30. 22:00
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2016. júl. 31. 13:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor lényegében egy normális ház kell amibe elférsz akármivel és viszonylag kis helyet foglal.

A Penom M-re azért na szavaznék, mert tényleg kicsi a hely benne, ki tudja, hogy mikor fejlesztenél akár VGA-ra mert más is érdeke majd.

[link]

Eléggé szűkös. Jó persze eleve nem SLI-re van a gépház

Vagy a Fractal Desing-t vagy a Zalman Z9 Neo, Raijintek Agos, NZXT S340.

Legalábbis én 2 dolog miatt nem vennék Phenom M-et:

1. Szellőzés jobb a mid tornyokba, szinte bármit beleépíthetsz.

2. A kis házat nem fogják olyan gyorsan megvenni mert nem fér bele akármi.

2016. júl. 31. 15:34
 15/15 anonim ***** válasza:

SZTOJ!

Azt még elfelejtettem, ha majd komolyabb fejlesztést is tervezel akkor egy erősebb táp nem ártana, de ha semmi ilyen szándék akkor meg is vagyunk.

2016. júl. 31. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!