Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dell 7559 vagy Lenovo y50-70...

Dell 7559 vagy Lenovo y50-70 laptopot vegyek?

Figyelt kérdés
Az I7-eset szeretném venni, a dell skylakes, de ddr3 ram van benne. Dell egyébként is jobban tetszik, de a lényeg a minőség (hűtés,anyaghasználat,élettartam) és a lenovo olcsóbb egy kicsit. Jobb valamiben a dell? Köszönöm!
2016. júl. 29. 12:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Megvettem a 7559et,boltban is azt ajánlották. Mindent felraktam, felmasoltam par ora alatt. Gondoltam végre kész nézek egy filmet. A kép és a hang szaggat, olyan mintha sok lenne az I7nek... Ma viszem is vissza. Esetleg van ötleth, hogy ha nem hardver akkor mi a baj? Minden driver fent van dell weblapjarol. Integrált vgahoz egy driver volt fent ott, azt is felraktam. Minden lejátszóval ugyan ez...
2016. aug. 3. 08:45
 12/15 A kérdező kommentje:
Kozben egyebkent a proci 6%on megy csak..
2016. aug. 3. 09:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Leszedtem a vga drivert, ez volt a baj. Mar csak azt nem tudom mit tegyek vissza, mert ez az egy volt a dell honlapjan. Talan intel gonlap..
2016. aug. 3. 09:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Nvidia,intel honlapjáról szedd a drivert. Azok nem elavultak.
2016. aug. 13. 01:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Legfrissebbel is azt csinalta. Az volt a vaj, hogy az aida 64el monitoroztam a cpu hofokot. Ha az aida es az intel druver fent volt, akkor csinalta. Nem teljesen értem, de most aida nélkül jó. Tort program volt, a crakje nélkül asszem nem csinalta, de lényegtelen, mert már jó. :)
2016. aug. 14. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!