Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek jó ez gamer PC build?

Szerintetek jó ez gamer PC build?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék építeni egy mini-itx gamer pc-t (csak ez a aszabvány jöhet szóba, szeretek ebbe a méretbe építeni). szerintetek ez így milyen lenne? Az a lényeg, hogy a videóvágásnál ne legyen gond, gyorsan rendereljen és az effekteknél is hamar kiadja a preview-t. Új játékokat is vigyen, de nem kell iylen 150 feletti fps elég ha olyan 80 körül mozog. Ez lenne a konfig:

Alaplap: [link]

Táp: [link]

Proci: [link]

Videokártya: [link]

RAM (ebből azért csak 8 giga, mert van nekem itthon ugyanebből 8 giga) [link]

SSD: [link]

HDD: [link]

Ház (Ez tuti hogy ez lesz, mivel ezt már megvettem): [link]

Ez lenne az, viszont processzor hűtő is kéne, ami hátnem is tudom... Vízhűtést zárjuk ki, az nem kell. A hűtő max mérete 6 centi lehet. Az alap intel hűtők jók? Nem akarom a processzort overclockolni.

2016. júl. 28. 18:25
 1/7 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
GTX 970 helyett 1060? Sokan írták már itt.
2016. júl. 28. 18:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Javítva erre: [link]
2016. júl. 28. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Z-s lap, K-s proci, és nem akarod húzni. Mesélj még.
2016. júl. 28. 18:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Így jó?

[link]

ÉS akkor alaplapból mit javasoltok?

2016. júl. 28. 18:48
 5/7 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Ja ilyen pici kell, öm Asrock-nak vannak nagyon jó megoldásai, ha nem húzod fölösleges a z-s chipset.
2016. júl. 28. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Egyelőre nem akarod húzni, vagy egyáltalán? Ha az utóbbi helyzet áll fenn, akkor H110 vagy B150 lap, i5 6500 proci, Enermax Triathlor Eco 450 táp (ha belefér a házba).
2016. júl. 28. 18:58
 7/7 A kérdező kommentje:

Egyátalán nem akarom húzni, csak azért azt raktam be, mert azt egy ismerősömtől olcsón be tudtam volna használni, de végül kiderült hogy eladta. Táp beférne szerintem.

És hűtőből mit javasoltok? Elég lenne egy alap intel hűtő?

2016. júl. 28. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!