PiCi Shopban mennyibe kerülne egy Gamer PC összeállítása? (ha lehetséges)
a következő dolgok érdekelnének ár szerint:
-NVIDIA videókártya (Minimum 720)
-Gépház
-Hűtés (Venti és tápegység)
-Alaplap
-Intel proci
-Billentyűzet
-Egér
Már bocs, de ezt miért itt, tőlünk kérdezed? Mi ezt honnan fogjuk tudni? (nagyon értetlenül néző smiley)
Miért nem TŐLÜK kérdezed ugyanezt?
Ha a honlapjukat megtaláltad (nyilván igen), akkor jobbra fent a Kapcsolat-nál minden elérhetőséget megtalálsz és nyilván fognak válaszolni :-) De ha sürgős, telefonon is felhívhatod őket.
#2 ez nem igaz. bagózás is kár, mégis bagóznak több millióan. hobbi meg kell az embernek.
Kérdező: 200e Ft-tól fölfelé. Lehet venni gamer pc be processzort 70e-ért is, meg 200e-ért is.
1.válaszolónak:
Már voltam a weboldalukon párszor,de az alaplap,és a processzor lista üres.
2.válaszoló:
a gamer pc re a pénz mé lenne pazarlás?
3.válaszolónak:
Oksza,kössz
Első vagyok: ne haragudj, de Te gyerek vagy?
A következőt írtam:
"Miért nem TŐLÜK kérdezed ugyanezt?
... jobbra fent a Kapcsolat-nál minden elérhetőséget megtalálsz."
Akkor most szájbarágósan:D vagy felhívod őket telefonon és kb. 2 perc alatt megtudod, amit szeretnél vagy ha sajnálod rá a pénzt, akkor írsz nekik egy emailt és szépen mindent leírsz részletesen, hogy mit szeretnél, majd vársz a válaszra. nem olyan bonyolult... :-)
ŐK rakják össze, ŐK árazzák, az összeállítás árát is ők fogják megmondani, nem mi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!