Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tuninghoz milyen házat?

Tuninghoz milyen házat?

Figyelt kérdés

z9 neo-t nézegettem egész jónak tűnik.

Vélemények?

Vagy ha tudtok jobbat ebben az árban (15-18 ezer) akkor linkeljétek. köszi.

2016. júl. 28. 06:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyen árban ne tuninggépet vegyél. A molex csatlakozós budget ventilátorok alapból felejtősek, ha kicsit is igényes vagy.
2016. júl. 28. 08:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ház.

1-es

[link]

Lehet, hogy molex csatlakozós 5ből 4venti, de csendes attól függetlenül.

Szerintem nagyon jól néz ki a ház.

2016. júl. 28. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:

Mihez képest halk? Ha már hallod, az már rég rossz. A 34-39dB(A) pedig kifejezetten hangos, az 5 ezres OEM tápegységeknek és a régi gyári amd hűtőnek van ennyi. Függetlenül attól, hogy volt háttérzaj is. A tesztben is egyébként leírták, hogy a zalman ventilátorok legnagyobb hátránya az, hogy kva hangosak. A gyenge minőség azt is jelenti, hogy gyors amortizáció, az idő múlásával elég gyorsan lesüllyed ez a teljesítmény, főleg, ha folyamatosan 100%-on van az összes. Nem hiszem, hogy félév használat után közel ilyen teljesítményt tudna produkálni.

De ebből a szempontból el lehetne adni 20 ezer Ft-ért egy kartondobozt is, amiben mondjuk 6db ventilátor van.

2016. júl. 28. 11:43
 4/8 anonim ***** válasza:

"A tesztben is egyébként leírták, hogy a zalman ventilátorok legnagyobb hátránya az, hogy kva hangosak."

Ezt hol írták?

HA a 30dB a színházi csendnek felel meg, a 40dB meg egy lakóterületnek éjjel, akkor a 34-39dB nem lehet olyan zavaró szerintem.

[link]

Itt is írnak kicsit arról, mi a zajos.

2016. júl. 28. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor nem tudod milyen egy lakótelep éjjel. És nem tudod, hogy milyen egy lakótelep egy gépházba belezsugorítva. 40dB(A) az nagyon hangos.
2016. júl. 28. 18:08
 6/8 A kérdező kommentje:
és mivan a z3 plus-al az egész jó és vennék bele normális ventiket.
2016. júl. 28. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Néha úgy érzem magam, mint Dian Fossey a ruandai hegyi erdőkben.

Linkelek egy VGA tesztet, ahol a leghalkabb (!) VGA üresjáratban produkál 36 dB zajt, míg terhelés alatt a legcsendesebb (!) 38 dB. A ház pedig max. 39 dB. És azt mondod, a ház "túl hangos". Sokan ebben a zajban alszanak :D.

Egy AMD FX hűtő simán 50dB felett, de inkább 60dB, ha felpörög.

Kis fabrikálás, ha valakinek "túl hangos" lenne :D

https://www.youtube.com/watch?v=Ho_VFS7K3Eg

(ha 12V 1200rpm, 7V 1000rpm, 5V 800rpm - valahol olvastam)

Bár én inkább a venti MOLEX csatlakozójában a 2 vezetéket tenném másik lyukakba.

2016. júl. 28. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:

[link] neo

Itt a kommentekben senki nem írja, hogy "hangos" lenne, sőt ketten is csendesként írják le.

2016. júl. 28. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!