Új gépet vennék és erre gondoltam: Lenovo M58P Sff?
Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni hogy ajánlanátok ezt hogy gyors meg ilyen kicsi vagy keresek másat...meg azt szeretném kérdezni hogy ezen elmenne a Assassins creed 2 vagy brotherhood és az unturned?#Assassin’s Creed #Lenovo M58P Sff
2016. júl. 25. 15:37
1/17 3 napos mákos lecsó válasza:
Ne vegyél LGA775-öt, és főleg ne fekvőházas gépet! CSAK SZOPÁS VAN VELE!
Én csak tudom 3 évig használtam eggyet. Mennyid lenne gépre?
3/17 A kérdező kommentje:
ja és miért ne? nehéz javitani?
2016. júl. 25. 15:51
4/17 3 napos mákos lecsó válasza:
LOL, ez a gép gyengébb mint ami nekem volt.
14 ezerből nem gépet hanem vinyót szokás venni, egy45-ből nézz használtan hardverapro-n annyiból már vesztegetnek második genes i3-akat dedikált 7. generációs AMD videókártyákkal.
5/17 3 napos mákos lecsó válasza:
A proci most már rohadt gyengének számít, a Unturned-hez már kevés. A táp kis teljesítményű, nincs benne videókártya és csak kicsi tehető bele aminek elenyésző a teljesítménye, valamint egy valamire való többe kerül 2x mint a géped, anélkül még HD youtube-ra se jó, az alaplapja full idióta csinál benne olyanokat a videókártya ,hogy összeveszik a rammal ezért nem áll le a gép. Elegem volt, belőle én is ajánlom ,hogy ne vedd meg mert még irodai munkára is kevés lesz 2017-re.
6/17 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nekem inkább ez kéne mert ismerem a suliba is ilyen van a számtekterembe és a fiukkla jól elvoltunk vele meg ha gyenge valami ugyis kicserélen
2016. júl. 25. 15:59
7/17 3 napos mákos lecsó válasza:
DE LGA 775 a legdurvább proci amit bele tudsz rakni gyengébb mint egy mai pentium, és mivel annyit fogyaszt mint egy videókártya nem tudsz mellé videókártyát tenni! NE LEGYÉL HÜLYE EMBER!
8/17 A kérdező kommentje:
Akkor mit ajánlottok ami kb 0-20000 FT IG VAN
2016. júl. 25. 16:00
9/17 anonim válasza:
Hát olcsó, meg minden, de böngészéshez használható csak, de a youtube videók nézésénél lehet probléma. Inkább költs picit többet rá, 35 000-ért használtan már kapsz olyat ami használható.
10/17 3 napos mákos lecsó válasza:
20.000ft-ért tudsz venni egy mai pentium procit, mondom szánj rá 50k-t ,hogy tudj játszani!
Vagy tudod mit? Vedd meg tegyél mellé egy gt730-at (2gb-os modelt arra nagyon figyelj!) és menni fognak high-on a játékok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!