Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopot vennék, és van három...

Akos.szakacs kérdése:

Laptopot vennék, és van három jelölt: Laptop Fujitsu Lifebook AH532; Lenovo b570e; Toshiba Satellite C855-1UR. Vajon melyik legyen?

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 11:51
 1/4 Serenity-cica válasza:
fuji ne!!! a tobbit nem ismerem.
2013. jan. 25. 01:12
 2/4 huskym22 válasza:
Ha gondolod, akkor priviben küldök neked néhány linket fujitsuról. Én is azt nézegetem, az AH és LH seriában. Szerintem jól összerakott gépek. A Lenovo-k is, de drágábbak és az a gond vele, hogy Lengyelországban van a legközelebbi szervíz, és ha elküldöd nekik a hibás gépet, akkor hetekig tart mire visszakapod a javítottat. Azt viszont nem tudom hogy a Fujinak van-e magyarban szervize, a toshibának van, mert már jártam ott. Csak ventilátor csere kellett mert éjjel-nappal ment a gép éveken át. Amugy a régi 3-5 éves toshibák jók a mai napig, de a mostaniakat nem ismerem.
2013. ápr. 25. 15:44
 3/4 huskym22 válasza:
jah, amúgy Fujitsu-t miért ne válasszon? mik voltak a tapasztalataid?
2013. ápr. 25. 15:45
 4/4 Viraag1 válasza:

A Fuji-nak ez a típusa üzleti kategóriás, ami azt jelenti, hogy sokkal strapabíróbb és nagyon sokáig van tesztelve... emelett 3 év garancia is van rá, míg a másikakra csak 2.

A Lenovo se rossz, de a Fuji-hoz képest gyenge.

Fuji: [link]

Lenovo: [link]

2013. máj. 10. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!